Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial al lui Laurenţiu Reghecampf în legătură cu despărţirea de Universitatea Craiova: ”Patronul v-a transmis obiectivul”

Anunţ oficial al lui Laurenţiu Reghecampf în legătură cu despărţirea de Universitatea Craiova: ”Patronul v-a transmis obiectivul”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf ar fi aproape de demiterea de la Universitatea Craiova, din pricina parcursului incredibil de modest din Liga 1.

Universitatea Craiova a început sezonul cu Marinos Ouzounidis pe bancă şi cu obiectivul de a câştiga titlul.

Antrenorul grec a început slab campionatul şi a fost în mare parte responsabil pentru eşecul oltenilor din cupele europene, astfel că a fost rapid înlocuit de Mihai Rotaru.

Conducătorul Craiovei a adus în locul său un dublu campion în Liga 1, cu care avea speranţe că se poate lupta la titlu.

Însă, sezonul Universităţii nu a decurs conform planului, iar oltenii se află acum mai aproape de barajul de retrogradare decât de titlu şi nici măcar nu au locul în play-off asigurat.

Din această cauză, s-a zvonit că cei de la Craiova îl vor demite pe Reghecampf şi îl vor înlocui cu Rădoi, Şumudică sau Neagoe.

Vorbind despre aceste zvonuri, Reghecampf a afirmat că obiectivul echipei este de fapt să prindă play-off-ul, nu câştigarea titlului, şi că postul său este în siguranţă.

Anunţ oficial al lui Laurenţiu Reghecampf în legătură cu despărţirea de Universitatea Craiova

”(n.r. e adevărat că depinde locul tău la Universitatea Craiova de ultimele două meciuri?) Nu, eu am un obiectiv foarte clar, pe care vi l-a transmis şi patronul echipei, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României.

Concentrarea mea maximă e în această direcţie, mai sunt foarte multe meciuri şi cu siguranţă această echipă se va califica în play-off.

Urmează si meciurile din Cupa României, acestea sunt obiectivele pentru noi şi să reuşim să creăm o echipă puternică, cu care la anul să ne batem pentru ce ne dorim.

(n.r. despre Rădoi, Şumudică sau Neagoe la Craiova) Dacă aş fi fost un antrenor care nu a mai trecut prin aşa ceva, probabil că m-ar fi deranjat.

Sincer nu mă deranjează, e normal, e Universitatea Craiova, e o echipă mare, sunt foarte mulţi oameni care îşi pot da cu părerea, avem 10-15 milioane de experţi în fotbal, nu mă deranjează, mă motivează”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare