Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător făcut în presa italiană: ”Dennis Man va juca în Champions League”

Anunţ surprinzător făcut în presa italiană: ”Dennis Man va juca în Champions League”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man nu trece prin cea mai bună perioada la Parma, după ce a fost lăsat pe banca de mai multe ori de ambii antrenori trecuţi pe la echipă în acest an.

Venirea lui Enzo Maresca în vară la Parma, după ce pregătise echipa U23 a lui Manchester City, trebuia să transfome formaţia italiană într-o echipă ofensivă, ce câştiga meciuri la pas.

Scopul era de a o readuce pe Parma în Serie A şi în acelaşi timp să dezvolte tineri fotbalişti jucând un fotbal frumos.

Numit de mai multe persoane discipolul lui Guardiola, Maresca a fost demis rapid şi a fost înlocuit cu Beppe Iachini, antrenor ce a mai câştigat Serie B de două ori.

Dacă fostul antrenor de la Manchester City U23 le oferise şanse lui Man şi Mihăilă la înecputul mandatului, pe când folosea un sistem cu patru fundaşi, rezultatele slabe l-au făcut să schimbe foaia.

Maresca a început să folosească un sistem 3-5-2, în care cei doi români nu şi-au putut găsi locul. Demiterea sa nu a ajutat, întrucât şi Iachini foloseşte aceeaşi formaţie.

Astfel, cei doi se află mai des pe bancă decât în primul 11 şi par a fi aproape de sfârşitul drumului la Parma, însă Roberto Breda tot îi prevede un viitor strălucit cel puţin lui Man.

Anunţ surprinzător făcut în presa italiană

Fostul antrenor de la Pescara sau Salernitana a afirmat că fostul jucător de la FCSB va ajunge la un club din Champions League în viitor, întrucât are talentul necesar.

"La Parma este o situaţie complexă şi e greu de explicat. Valoarea lotului este foarte bună, au jucători foarte buni. Numirea lui Iachini a fost o alegere corectă, având în vedere că este antrenorul care a câştigat de cele mai multe ori campionatul în Serie B.

Acum, echipa trebuie să se adapteze ideilor sale, sistemului său 3-5-2, chiar dacă unii dintre jucători au calităţi potrivite mai degrabă pentru un alt sistem.

La Parma sunt câteva extreme de mare calitate, precum Dennis Man, de exemplu, pe care, în câţiva ani, îl vom vedea jucând în Liga Campionilor, din punctul meu de vedere.

Sistemul nu îl avantajează, este clar, deci mai sunt lucruri de clarificat. Pericolul este că aceşti jucători care prind puţine minute pot vedea fereastra de transferuri ca pe o cale de scăpare.

Poate că unii dintre ei deja au renunţat. Este de datoria clubului să îi reintegreze în proiect sau să renunţe la ei spre binele tuturor", a declarat Roberto Breda, la SportItalia, citat de Parmalive.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare