Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul îngrijorător făcut de Vladimir Kliciko: ”Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, acesta este începutul lui”

Anunţul îngrijorător făcut de Vladimir Kliciko: ”Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, acesta este începutul lui”

Special

Comentarii

Vladimir Kliciko (46 de ani), fost campion mondial la box, categoria grea, face un anunţ îngrijorător.

Legendă a boxului mondial, Vladimir Kliciko a rămas în Kiev după ce Ucraina a fost atacată de Rusia. Fostul mare pugilist a stat permanent alături de fratele său, Vitali Kliciko, care de asemenea a scris istorie în box, dar care acum este primar al Kievului.

Vladimir Kliciko a fost astfel foarte conectat la realitatea din teren şi chiar s-a arătat dispus să pună mâna pe arme pentru a apăra Kievul.

Anunţ îngrijorător făcut de Vladimir Kliciko: ”Totul a mers prea departe”

Vladimir şi Vitali Kliciko sunt două dintre cele mai puternice voci din Ucraina. Cei doi au fost până acum foarte implicaţi în războiul pornit de Rusia şi Vladimir Kliciko chiar a condus o delegaţie în Germania, unde a cerut ajutor pentru ţara sa.

Vitali Kliciko a avertizat din nou că niciun fel de negociere nu-l face pe Vladimir Putin să dea înapoi şi acest lucru a fost dovedit încă de dinainte ca Rusia să atace Ucraina.

În plus, fostul mare puglist ucrainean susţine că Al Treilea Războiu Mondial - principala temere a Mapamondului după izbucnirea conflictului din Ucraina - este deja în desfăşurare:

”Cred că Rusia lui Putin şi-a arătat adevărata faţă şi lumea a văzut-o. Încă nu înţeleg toate aceste negocieri cu Putin înainte de război. Toate avertismentele de dinainte de război nu l-au împiedicat să facă ceea ce a făcut - crime de război, genocid.

Propaganda că există nazism în Ucraina şi că se face denazificare este o minciună totală. Din păcate, această propagandă otrăveşte minţile ruşilor. Aceşti soldaţi merg în Ucraina probabil crezând că suntem nazişti. Dar avem un preşedinte cu rădăcini evreieşti.

Ceea ce a făcut armata rusă în Ucraina este la fel ca nazismul sub conducerea lui Hitler sau mai rău. Luptăm, lumea va lupta. Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, atunci, de fapt, este pornit, acesta este începutul lui. Totul a mers prea departe”, a spus Vladimir Kliciko.

Afla mai multe despre: vladimir kliciko 

viewscnt
Articole similare