Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Apare un Messi la Steaua şi îl vinzi cu 200.000.000 €. Ce faci cu bani?”. Situaţia de la CSA, în continuare confuză

”Apare un Messi la Steaua şi îl vinzi cu 200.000.000 €. Ce faci cu bani?”. Situaţia de la CSA, în continuare confuză

Fotbal

Comentarii

CSA Steaua mai bifează un sezon fără drept de promovarea, iar foarte multă lume se întreabă cât mai poate continua această situaţie.

Continuă să planeze confuzia asupra Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cel care nu a reuşit să-şi atragă un investitor privat şi a rămas cu o organizare departamentală, din bani publici, statut ce nu-i oferă şansa de a promova în Superligă.

”Dacă apare un Messi la CSA Steaua, ce faci?”

Anii trec, iar CSA Steaua nu rămâne decât o gaură în bugetul de stat, deoarece nu produce nimic concret. În consecinţă, proiectul îşi adună tot mai mulţi contestatari.

Situaţia este atât de alambicată, încât nimeni nu ştie exact ce s-ar putea întâmpla la CSA Steaua, sub actuala organizare, dacă în club ar intra o sumă uriaşă de bani. S-ar întoarce la bugetul de stat? Ar fi împărţită şi celorlalte discipline din portofoliul Armatei? Nimeni nu deţine adevărul.

Mai în glumă, mai în serios, prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu i-a sugerat Armatei să cumpere două tancuri, dacă vor reuşi să producă un fotbalist extrem de valoros, pentru care să se încaseze sute de milioane de euro, sume care se învârt acum în fotbalul mondial.

Bogdan Cosmescu: ”În cazul în care, la CSA Steaua, în academia care am văzut că funcţionează bine, se produce un Leo Messi, vândut pe 200 de milioane de euro, Armata să cumpere două tancuri.

Sau ce faci cu banii? Cum faci? ”.

Dan Udrea: ”Investeşti la Clubul Sportiv. Ţi se pare că nu e nevoie de bani la toate secţiile?”.

Bogdan Cosmescu: ”Aaa, dar ce, bugetul e comun? Nu ştiu, sunt multe chestii de rezolvat. Multe chestiuni neclare şi complicate. Nu înţeleg de ce nu se face nimic”.

Afla mai multe despre: messicosmescucsa steauaarmata 

viewscnt
Articole similare