You are here:

Ape tulburi la o echipă cu pretenţii din Superligă. Patronul clubului, atac dur la adresa antrenorului: "Ar trebui să-şi dea demisia”

Ape tulburi la o echipă cu pretenţii din Superligă. Patronul clubului, atac dur la adresa antrenorului: "Ar trebui să-şi dea demisia”

Hermannstadt​

Comentarii

Finanţatorul lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, crede că Măldărăşanu a pierdut echipa: "Nu reuşeşte să-i mai motiveze"

Sibiul are trei înfrângeri consecutive, iar tensiunea începe să se simtă în tabăra lor. După eşecul cu lanterna roşie la momentul partidei, Gloria Buzau, scor 3-0, Marius Măldărăşanu este aproape de a pleca de pe banca tehnică.

Claudiu Rotar nu mai are răbdare cu fostul rapidist

„Dacă există onoare, ar trebui să-şi dea demisia”, a declarat Claudiu Rotar, conform GSP.

„Senzaţia mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Şase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive şi merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a comentat Rotar.

Despărţirea este aproape inevitabilă, clauza lui Marius Măldărăşanu este undeva la 50.000 de euro, dar patronul Sibiului pare că nu doreşte să plăteasca această clauză.

„Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm şi bani. Cum spuneam, este o chestiune de onoare”

După anumite zvonuri legate de posibile blaturi, pe care echipa din Sibiu le-ar putea face, acţionarul principal respinge clar aceste idei şi nu crede că poate fi vorba de aşa ceva în cadrul clubului.

 „Astea-s fabulaţii, ce se discută prin studiourile tv. Nu cred sub nicio formă aşa ceva. Şi nici nu cred că jucătorii ar vrea să scape de Măldărăşanu. Pur şi simplu, între el şi ei nu mai există chimia de altădată. Se întâmplă şi la case mai mari, nu doar la noi”.

Duminică este ziua decisiva pentru viitorul băncii tehnice

Claudiu Rotar aşteaptă o întrunire generală pentru a lua decizia cea mai bună pentru viitorul echipei.

„Duminică am convocat o şedinţă cu toată lumea, acţionari, jucători şi antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim şi abia apoi să luăm decizii. Vom vedea”.

Marius Măldărăşanu este pe banca lui Hermannstadt din anul 2021, cu un salariu de 10.000 de euro lunar. Antrenorul a reuşit să promoveze echipa în prima liga, cea mai bună clasare a fost locul 9 în sezonul 2023-2024.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuclaudiu rotarhermannstadt 

viewscnt
Articole similare