You are here:

Apel umanitar! Un fotbalist francez a lansat o campanie online de strângere de fonduri pentru a-şi ajuta soţia care suferă de leucemie

Apel umanitar! Un fotbalist francez a lansat o campanie online de strângere de fonduri pentru a-şi ajuta soţia care suferă de leucemie

Special

Comentarii

Un jucător de fotbal francez a lansat o campanie online de strângere de fonduri pentru a-şi ajuta soţia care suferă de leucemie. Tratamentul disponibil se găseste în Statele Unite.

Un jucător francez a lansat o campanie online de strângere de fonduri pentru a-şi ajuta soţia care suferă de leucemie

Fostul jucător al echipei Rennes, Maxime Fleury, a lansat o campanie online de strângere de fonduri pentru a-şi ajuta soţia, care suferă de leucemie, să obţină tratamentul disponibil în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu doi ani, Julia a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută.

De la publicarea mesajului, s-a strâns deja o sumă de peste 200.000 de euro, care vor acoperi aproape integral costul tratamentului în Statele Unite, în timp ce, potrivit medicilor, Julia ”are o speranţă de viaţă de un an în Franţa”, a declarat jucătorul.

Ajutor disperat: ”Ultimul tratament care există pe acest Pământ”

Tratamentul ultimei şanse este oferit de spitalul MD Anderson din Houston, Texas. ”Este ultima şansă de a-mi salva soţia, este ultimul tratament care există pe acest Pământ”, a declarat Maxime Fleury.

Tratamentul costă între ”200.000 şi 250.000 de euro”.

Jucători precum Sofiane Diop, Lilian Brassier şi Sacha Boey au contribuit de asemenea la donaţii, a declarat Maxime Fleury pentru Le Parisien. Cuplul a fost ”capabil să facă un depozit iniţial de 71.000 de dolari pentru a fi primit la spitalul MD Anderson din Houston şi a începe examinările”, a scris tânăra pe site-ul de strângere de fonduri.

Afla mai multe despre: maxime fleuryrennesfranta 

viewscnt
Articole similare