Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi revenirea iernii. Multiplul campion din Liga 1, liber spre CFR Cluj. Ce se întâmplă cu preferatul lui Dan Petrescu pentru care a insistat de mai multe ori

Ar fi revenirea iernii. Multiplul campion din Liga 1, liber spre CFR Cluj. Ce se întâmplă cu preferatul lui Dan Petrescu pentru care a insistat de mai multe ori

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate plănui în linişte perioada de transferuri din iarnă, după ce Dan Petrescu a rămas în Gruia şi a refuzat echipa naţională. La orizont a apărut o nouă oportunitate de a întări lotul, cu unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dan Petrescu.

Kevin Boli, unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, nu mai e dorit în Turcia. Face pasul decisiv CFR Cluj?

Nelu Varga şi conducerea din Gruia au reuşit să rezolve una dintre cele mai apăsătoare probleme din această iarnă. Federaţia Română de Fotbal a ajuns până la Dan Petrescu, pentru a negocia venirea acestuia pe banca echipei naţionale, dar finanţatorul campioanei României l-a făcut pe "Bursuc" să refuze, din nou, postul de selecţioner al României. 

Antrenorului i-au fost date mai multe garanţii, transferuri şi linişte din punct de vedere financiar. De la CFR Cluj vor dispărea 11 fotbalişti, aceştia fiind incluşi pe lista plecărilor, dar vor exista şi transferuri. 

George Puşcaş e aşteptat la CFR Cluj, iar Dan Petrescu a oferit o reacţie în acest sens

Pentru principal a apărut o nouă variantă, care e pe placul său. Ajansspor.com anunţă că fundaşul central Kevin Boli (30 de ani) nu mai este dorit la Samsunspor, club din a doua ligă a Turciei. 

Francezul, care are patru titlu de campion în Liga 1, unul cu Viitorul şi trei cu CFR Cluj, s-a accidentat grav, a jucat puţine meciuri în acest sezon, iar conducerea doreşte să-i desfacă înţelegerea, din cauza incertitudinii. 

"Se plănuieşte despărţirea de Kevin Boli, care e accidentat. Boli, care a venit de la CFR Cluj pe 4 septembrie 2020, pentru 700.000 de euro, a jucat doar în nouă meciuri pentru alb-roşii în acest sezon. După ce a suferit o accidentare la ligamente, data la care va reveni e incertă", notează sursa citată. 

Kevin Boli este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dan Petrescu, pe care l-a luat cu el în China, la Guizhou FC, ca mai apoi să-l readucă la CFR Cluj. 

Dacă Samsunspor îl va pune pe liber, Boli ar reprezenta o variantă low-cost pentru campionii României. În plus, Dan Petrescu s-ar întări cu un jucător pe care-l cunoaşte şi care a fost titular de fiecare dată când s-a aflat la clubul din Ardeal. 

  • 47 de meciuri a jucat Boli la CFR Cluj, în competiţiile interne, Europa League şi preliminariile Champions League. 

În această perioadă, doi fotbalişti de la CFR Cluj au fost propuşi la FCSB, iar răspunsul clubului din Berceni a fost prompt. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujkevin bolikevin boli cfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare