Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi transferul carierei pentru Octavian Popescu! A fost propus la o formaţie de Champions League

Ar fi transferul carierei pentru Octavian Popescu! A fost propus la o formaţie de Champions League

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă nu mai are cifrele din sezoanele trecute, Octavian Popescu (20 de ani) a rămas în atenţia multor specialişti din fotbalul european.

Jurnalistul portughez Pedro Felipe Silva l-a trecut pe fotbalistul celor de la FCSB pe lista celor mai interesaţi 11 tineri jucători pe care FC Porto ar fi bine să-i transfere curând.

Octavian Popescu, propus la FC Porto

FC Porto se află pe locul doi în campionatul Portugaliei, la patru puncte în spatele liderului Benfica Lisabona, şi sunt şanse mici să mai poată recupera diferenţa.

Aşadar, se anunţă o vară agitată în birourile celor de la Porto, care vor avea misiunea de a construi o echipă mult mai puternică decât cea din această stagiune.

Pedro Felipe Silva, de la publicaţia ”Bola Na Rede”, îl consideră pe Octavian Popescu pregătit să facă pasul către FC Porto şi l-a inclus pe lista potenţialelor achiziţii din vară, alături de alţi jucători talentaţi ai lumii, în special din Portugalia.

Românul are 20 de ani şi este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la FCSB. Acesta este la al treilea sezon la echipă şi este internaţional de seniori

Se remarcă prin calitatea tehnică în regim 1 vs. 1, dar şi la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit drept coordonator de joc. În ciuda faptului că joacă pe stânga, ştie să folosească şi piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci. Ceea ce poate deruta apărătorii.

Popescu poate acţiona ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul este format să marcheze şi să ofere pase decisive, dar şi să bată fazele fixe, în special cornerele”, a notat Pedro Filipe Silva.

În afara lui Octavian Popescu, jurnalistul i-a mai evidenţiat pe Elia Caprile (portar, Bari), Bruno Langa (fundaş stânga, Chaves), Ibrahima Bamba (fundaş central, Vitoria Guimaraes), Adamo Nagalo (fundaş central, Nordsjaelland), Omar Campos (fundaş stânga, Santos Laguna), Zaydou Youssouf (mijlocaş central, Famalicao), Ivan Jaime (mijlocaş, Famalicao), Martim Neto (mijlocaş, Benfica), Kobamelo Kodisang (atacant, Moreirense), Andre Clovis (atacant, Viseu).

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: octavian popescuporto 

viewscnt
Articole similare