Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar părăsi-o Valentin Mihăilă pe Parma dacă echipa nu promovează în acest sezon? ”Sunt jucător profesionist”. Detalii despre relaţia cu Buffon

Ar părăsi-o Valentin Mihăilă pe Parma dacă echipa nu promovează în acest sezon? ”Sunt jucător profesionist”. Detalii despre relaţia cu Buffon

Stranieri

Comentarii

Ajuns în cantonamentul echipei naţionale, Valentin Mihăilă a vorbit despre o posibilă plecare de la Parma şi despre dificultăţiile revenirii după accidentarea pe care a suferit-o.

Valentin Mihăilă a suferit la sfârşitul lunii aprilie o accidentare gravă, la muşchiul abductor. Leziunea suferită a necesitat o operaţie, însă aporape şase luni mai târziu, internaţionalul român a reuşit să revină pe teren şi să se afle din nou în planurile echipei naţionale.

Fotbalistul Parmei a discutat despre dificultăţiile revenirii pe teren după o astfel de intervenţie, înainte de a vorbi şi despre posibilitatea de a îi părăsi pe ”cruciaţi”, în cazul în care echipa condusă de Enzo Maresca nu reuşeşte să promoveze la finalul acestui sezon.

Ar părăsi-o Valentin Mihăilă pe Parma dacă echipa nu promovează în acest sezon?

Sunt foarte bine, ma simt foarte bine de cand mi-am revenit. Nu mai am niciun fel de problemă. Ieri am fost înlocuit pentru că nu am avut un joc foarte reuşit şi nu a fost nicio problemă musculară cum s-a scris. Sunt bine fizic şi sper să îmi îmbunătăţesc jocul de acum încolo.

Totul a fost ok, am şi jucat ieri, după cum aţi văzut, doar că am jucat cu un altfel de gips, mai mare, cu o faşă peste şi a fost totul ok. Operaţia a decurs ok şi e bine că mă simt bine acum. 

Diferenţele majore (n.r. între Italia şi România) nu ştiu dacă sunt foarte mari, doar că sunt jucători care îşi dau viaţa pe teren pentru fiecare punct, se luptă pentru fiecare minge şi pentru fiecare punct.

(n.r. despre o posibilă plecare de la Parma) Sunt jucător profesionist, trebuie să ne facem treaba acolo unde avem contract. Mă simt bine la Parma, adică tot ce este aoclo, baza sportivă, tot ce se întâmplă, antrenori, staff, totul este bine acolo şi de ce nu...

Venirea lui Buffon la echipă, nu mă gândeam niciodată că pot să fiu, sau doar în visele mele mă gândeam că pot să fiu coleg cu Buffon. M-am înţeles foarte bine cu el de când a venit, ne ajută, ne dă sfaturi şi este un lucru îmbucurător pentru noi”, a declarat Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: valentin mihăilăparmagianluigi buffon 

viewscnt
Articole similare