Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul VAR de la Dinamo - Poli Iaşi, "răsplătit" cu o delegare la un meci important

Arbitrul VAR de la Dinamo - Poli Iaşi, "răsplătit" cu o delegare la un meci important

Cupa României

Comentarii

Viorel Flueran, arbitrul VAR al partidei dintre Dinamo şi Poli Iaşi din etapa a 4-a din play-out-ul Superligii a primit o nouă delegare la o partidă importantă.

Flueran va fi în camera VAR la partida din Cupa României dintre Oţelul Galaţi şi U Cluj, de la Galaţi.

Flueran a fost arbitrul VAR la partida Dinamo - Poli Iaşi, partidă în care Ovidiu Haţegan, arbitrul central al meciului, a acordat cartonaş galben la faza în care au fost implicaţi Josue Homawoo, fundaşul central francez al celor de la Dinamo şi Luca Mihai, jucătorul care a fost transportat de urgenţă la spital, în urma contactului cu stopper-ul dinamovist.

Luca Mihai poate rămâne cu sechele după ciocnirea cu Homawoo, însă, "centralul" partidei de pe Stadionul Arcul de Triumf, Ovidiu Haţegan, i-a arătat lui Homawoo doar un cartonaş galben, decizie pe care arbitrul o regretă.

Flueran, la VAR în Oţelul - "U" Cluj

Viorel Flueran a fost "recompensat" de CCA cu o nouă delegare în camera VAR, după partida dintre Dinamo şi Poli Iaşi, meci la care s-a produs o eroare gravă de arbitraj.

Oţelul Galaţi o înfruntă pe Universitatea Cluj în a doua semifinală a Cupei României. Câştigătoarea partidei care se va disputa la Galaţi va înfrunta, în ultimul act al competiţiei, câştigătoarea primei semifinale, dintre Corvinul Hunedoara şi FC Voluntari.

Corvinul, Oţelul şi "U" Cluj vor participa în preliminariile UEFA Europa League, în cazul în care vor reuşi să cucerească Cupa României, în acest sezon. FC Voluntari este singura echipă din ultimele patru care nu are dreptul de a participa în preliminariile competiţiilor europene, în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: viorel flueranu clujotelul galaticupa romanieisuperligapoli iasidinamojosue homawooluca mihai 

viewscnt
Articole similare