You are here:

”Are 10 meciuri jucate şi deja îl transferăm la Juventus şi Real”. Avertisment pentru Gigi Becali şi noul lui star

”Are 10 meciuri jucate şi deja îl transferăm la Juventus şi Real”. Avertisment pentru Gigi Becali şi noul lui star

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a fost ridicat în slăvi de întreg fotbalul românesc. Precum mulţi alţii înaintea sa, tânărul jucător al FCSB-ului ar putea suferi supraîncredere, iar dezvoltarea mentală a unui junior este la fel de importantă ca cea fizică. Gigi Becali are o tendinţă de a cumpăra jucători tineri, pe care îi laudă la început, apoi dă de pământ cu ei prin presă, după prestaţiile mai modeste, şi îi face să îşi piardă încrederea în sine. Pentru ca asta să nu se întâmple cu noul talent al FCSB-ului, Popescu ar trebui lăsat să se dezvolte în pace, fără toată atenţia în plus asupra lui.

Tavi Popescu a fost una dintre revelaţiile sezonului actual, din Liga 1. În vârstă de doar 18 ani, jucătorul FCSB-ului a impresionat cu prestaţiile sale, de la începutul acestei stagiuni. Gigi Becali a vorbit de nenumărate ori prin presă despre cum doreşte sute de milioane pentru un jucător ce are doar 18 apariţii oficiale şi un gol. Deşi talentul este acolo, presiunea pusă, tipic, de FCSB ar putea să îl afecteze mai mult decât se poate vedea.

Marcel Puşcaş a discutat pe Pro X despre talentul lui Tavi Popescu şi provocările care îl aşteaptă, în fotbalul profesionist.

"Am atâţia ani în fotbal, am văzut minuni de genul ăsta cam 1000. E prematur să ne pronunţăm in privinţa lui. Talent există, depinde cum va gestiona ce va urma.  Depinde şi cum va creşte, dar are şi lacune. Hai să vedem şi ce face rău, lumea se uită doar la ce face bine. Jucătorii români nu ştiu ce să facă în minutele în care nu au minge, doar când sunt în posesie.  Vreau să îl văd pe tânărul Popescu ce ştie să facă şi în cele 88 de minute, când nu e mingea la el. Ştie să se replieze, să marcheze adversarul? Ştie să facă deposedări, e dispus la efort?

Nici nu a scos bine ochii, are 10 meciuri jucate şi deja îl transferăm la Juventus şi Real Madrid. Să ne uităm la ce tip de jucători români au prins şi au jucat bine in campionate din afară. Cu excepţia lui Mutu şi Hagi, care erau jucatori cu mapă şi au reuşit, ceilalţi au fost furnicuţe.  Daca ar fi să aleg un jucător dintre Popescu şi Perianu care să meargă la echipe precum Parma şi Granada, eu l-aş trimite pe Perianu" a spus fostul jucător al Stelei.

Octavian Popescu a jucat 18 partide, în acest sezon, pentru FCSB. Tânărul jucător a reuşit un gol şi 6 pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 350 de mii de euro.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare