Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 60 de ani şi 50 de copii şi a debutat în Liga CONCACAF. Ronnie Brunswijk este căutat de Interpol şi a fost lider într-o grupare militară. Momente bizare în fotbalul mondial

Are 60 de ani şi 50 de copii şi a debutat în Liga CONCACAF. Ronnie Brunswijk este căutat de Interpol şi a fost lider într-o grupare militară. Momente bizare în fotbalul mondialgalerie foto

Campionate

Comentarii

Ronnie Brunswijk, vicepreşedinte al Surinamului, a debutat la 60 de ani într-o competiţie oficială. S-a întâmplat în Liga CONCACAF, un fel de Europa League a Americii Centrale. Brunswijk, un politician extrem de controversat, a devenit astfel cel mai în vârstă jucător care a debutat în această competiţie.

Tată a 50 de copii, Ronnie Brunswijk deţine, printre altele, clubul Inter Moengotapoe, din Surinam. La meciul cu Olimpia din Honduras a considerat că este momentul să debuteze într-o competiţie oficială, deşi are 60 de ani.

Ronnie Brunswijk, care este vicepreşedinte al Surinamului, a fost titular alături de fiul său şi a jucat până în minutul 54, când adversarii conduceau cu 3-0.

Vicepreşedintele Surinamului a debutat la 60 de ani la clubul pe care îl deţine

Născut pe 7 martie 1961, Ronnie Brunswijk a intrat în istoria fotbalului mondial. El a ţinut să fie titular în partida dintre Inter Moengotapoe şi Olimpia din Honduras, meci disputat în Liga CONCACAF, a doua competiţie ca valoare din zona Americii Centrale.

Brunswijk a fost titular alături de unul dintre fii săi, dar nu şi-a putut ajuta prea mult echipa. Vicepreşedintele Surinamului a cerut să fie schimbat în minutul 54, când tabela arăta deja 3-0 pentru Olimpia. După ce a ieşit de pe teren, Inter Moengotapoe a încasat încă 3 goluri şi Olimpia s-a impus astfel cu 6-0.

La 60 de ani, Ronnie Brunswijk a devenit cel mai în vârstă jucător care a jucat vreodată în Liga CONCACAF.

Ronnie Brunswijk, vicepreşedintele Surinamului, a fost lider militar, are 50 de copii şi este căutat de Interpol

Ronnie Brunswijk este vicepreşedinte al Surinamului din iulie 2020, dar are în spate mulţi ani de carieră în politică.

În tinereţe, el a fost liderul unei grupări militare, Armata de Eliberarea Surinameză, care a luptat pentru drepturile descendenţilor africani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goal (@goalglobal)

Ronnie Brunswijk a luptat astfel într-un război civil care a avut loc în Surinam între anii 1986 - 1992, câns s-a semnat un tratat de pace.

Ulterior, Ronnie Brunswijk a devenit o figură politică proeminentă în Surinam şi în iulie 2020 a ajuns vicepreşedinte.

Însă Ronnie Brunswijk are şi probleme cu legea. În 1999, a fost condamnat în lipsă, în Olanda, după ce a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri.

Pe numele său există un mandat internaţional de arestare, motiv pentru care nu poate părăsi ţara. Ceea ce înseamnă că politicianul în vârstă de 60 de ani nu poate juca în returul cu Olimpia.

Ronnie Brunswijk este şi proprietar de club şi în 2005 a fost suspendat după ce ar fi ameninţat un jucător cu o armă. Cum n-au existat probe, suspendarea i-a fost ridicată.

Politicianul din Surinam s-a ales totuşi cu o suspendare drastică, în 2012, după ce l-a ameninţat pe un arbitru.

Ronnie Brunswijk este tatăl a 50 de copii, proprietar de mină de aur, fost jefuitor de bănci în tinereţe şi acum fotbalist profesionist, concluzionează cei de la Marca.

Afla mai multe despre: ronnie brunswijk 

viewscnt
Articole similare