Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are un început magic de sezon la Universitatea Craiova şi speră la convocarea la echipa naţională: ”Ar fi o mândrie”

Are un început magic de sezon la Universitatea Craiova şi speră la convocarea la echipa naţională: ”Ar fi o mândrie”
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă (28 de ani), a tras concluziile după meciul câştigat cu Poli Iaşi.

Universitatea Craiova a câştigat, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 4-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă.

Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58.

Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78.

Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung.

Acelaşi Alex Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Are un început magic de sezon la Universitatea Craiova şi speră la convocarea la echipa naţională: ”Ar fi o mândrie”

La finalul meciului, Alex Mitriţă, care a fost din nou vedeta oltenilor, cu un gol şi un assist, a reacţionat şi s-a arătat mândru de evoluţia echipei sale şi aşteaptă un ”Ion Oblemenco” plin la partida cu UTA.

De asemenea, jucătorul în vârstă de 28 de ani a vorbit şi despre o posibilă convocare la echipa naţională, acolo unde a bifat 18 meciuri şi trei goluri.

”O victorie meritată, un efort mare. Eu am simţit o contractură, voi vedea zilele viitoare. Diferenţa a fost făcută după pauză, am discutat în vestiar şi am făcut opusul primei părţi. 

Orice jucător vrea la naţională, ar fi o mândrie. De ce nu? Pentru noi urmează o partidă cu UTA, o formaţie de tradiţie. Sperăm să fie un stadion plin”, a dclarat Mitriţă, după meci.

Revenit la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă a reuşit un gol şi trei pase decisive în primele cinci etape jucate în noul sezon din Superliga României.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalex mitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare