Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş face orice să ia titlul anul ăsta”. Adrian Ilie, despre posibilitatea revenirii la FCSB

”Aş face orice să ia titlul anul ăsta”. Adrian Ilie, despre posibilitatea revenirii la FCSB

FCSB

Comentarii

La 49 de ani, Adi Ilie rămâne un ferm susţinător al FCSB. ”Cobra” a vorbit despre posibilitatea revenirii la trupa patronată de Gigi Becali.

”Aş face orice să ia titlul anul ăsta”. Adrian Ilie, despre posibilitatea revenirii la FCSB

Între 2007 şi 2008, Adrian Ilie a lucrat în conducerea FCSB, echipa lui Gigi Becali. A renunţat, la un moment, la postul pe care-l ocupa şi a "dispărut" din fotbalul românesc pentru o perioadă bună de timp.

  • Adrian Ilie a jucat, în cariera de profesionist, la Extensiv Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş, FC Zurich şi Terek Grozny.

Cel supranumit ”Cobra” a evoluat vreme de trei ani pentru Steaua Bucureşti, între 1993 şi 1996, şi consideră că FCSB este Steaua.

Întrebat dacă ar reveni la FCSB, Adrian Ilie a avut un moment de sinceritate şi a răspuns fără să stea pe gănduri. 

”(n.r. Dacă te-ar suna mâine Gigi Becali să te întorci la FCSB, ce ai face în condiţiile actuale?) Mi-ar plăcea enorm să ajut Steaua (n.r. FCSB) să ia titlul în acest sezon, dar nu ştiu dacă m-aş întoarce! Aş face orice să ia titlul! Cunosc oamenii de acolo, îi apreciez, mă înţeleg bine cu toţi.

(n.r. ce să facă FCSB să ia titlu) Trebuie să vină Gigi din nou la stadion, la meciuri! Contează foarte mult să fie patronul fizic lângă echipă. El a creat această echipă, a avut grijă de toţi, i-a plătit pe toţi, cu tot ce face, ce spune şi nu convine unora. Nu a plecat unul nemulţumit de la Steaua! Inclusiv de mine vorbesc. Când am plecat, mai aveam două sau trei rate şi mi le-a achitat pe loc!”, a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik. 

Care e adevărata Steaua? Adrian Ilie nu a ”clipit”. Răspunsul sincer dat de ”Cobra”

Discuţia şi disputa dintre CSA Steaua şi FCSB, pe tema "care este adevărata Steaua" continuă să nu aibă un răspuns final.

Mulţi spun că FCSB este continuatoare de drept a Stelei pentru că a rămas în Liga 1, iar UEFA consideră că are palmaresul. Dar mulţi spun şi că atâta vreme cât o altă echipă a primit în instaţă vechea siglă şi plamaresul, atunci aceea este Steaua adevărată. 

Întrebat de Silviu Tudor Samuilă care este adevărata Steaua - FCSB sau Steaua?

”Eu mi-aş dori din 2 să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. Am început la cea a armatei, dar după continuitatea pe care a avut Gigi Becali cu Steaua... din punctul meu de vedere ea este!”, a declarat Adrian Ilie la SportCast cu Sile. 

Din 2015, FCSB şi CSA Steaua se luptă pentru palmaresul şi marca Stelei Bucureşti, cel mai de succes club din istoria fotbalului românesc.

CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2, cu 47 de puncte, în timp ce, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte. 

Palmares CSA Steaua Bucureşti (1947-1998):

20 de titluri de campioană în Liga 1

19 Cupe ale României

Două Supercupe

1 Cupa Campionilor Europeni

1 Supercupa Europei

Palmares FCSB (2003-prezent):

5 titluri de campioană în Liga 1

3 Cupe ale României

2 Supercupe

2 Cupe ale Ligii

Gigi Becali susţine că Gică Hagi este ajutat de arbitraje: ”Arbitrii îl iubesc. Vrând-nevrând, tot trag cu el”

Afla mai multe despre: fcsbadrian ilie 

viewscnt
Articole similare