Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali susţine că Gică Hagi este ajutat de arbitraje: ”Arbitrii îl iubesc. Vrând-nevrând, tot trag cu el”

Gigi Becali susţine că Gică Hagi este ajutat de arbitraje: ”Arbitrii îl iubesc. Vrând-nevrând, tot trag cu el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că Gică Hagi este iubit de arbitri şi se teme de arbitraje din această cauză, pe acest final de campionat.

Play-off-ul din acest sezon al Ligii 1 este cea mai încinsă lupt pentru campionat din ultimii ani.

Farul Constanţa, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de doar două puncte şi mai sunt şase etape până la finalula campionatului.

Gigi Becali spune însă că se teme de ca arbitrajele să nu facă diferenţa în această luptă echilibrată şi arată cu degentul spre Gică Hagi.

Gigi Becali, înţepături pentru Gică Hagi pe tema arbitrajelor: ”Mi-e teamă de arbitrajele directe”

Gigi Becali riscă să-şi strice din nou relaţia cu naşul său, Gică Hagi, pe acest final de campionat.

În contextul în care FCSB şi Farul Constanţa sunt în luptă directă pentru titlu, Gigi Becali susţine că Gică Hagi îi are pe arbitri de partea sa.

Patronul FCSB spune că totul se trage de la dragostea pe care mulţi arbitri au avut-o pentru fotbalistul Gică Hagi, pe care l-au admirat când ei erau doar nişte copii.

Însă Gigi Becali susţine că se teme de aceste erori de arbitraj, mai ales că lupta pentru titlu este foarte echilibrată:

”Mi-e teamă de arbitrajul meciurilor directe. Şi cu CFR, şi cu... dar să dea Dumnezeu să n-ajungem. Altfel nu, nici un fel de... ca să zici că e ceva vreo conspiraţie... nu.

Numai că... n-ai ce să le faci tu la arbitri, dacă ei îl iubesc pe Hagi, ce sa le faci? Erau copii, Hagi era mare, oricine şi oricine ar fi, îl iubesc pe Hagi, îşi face el (n.r. arbitrul) meseria, dar e firea.

Vrând-nevrând, tot trage cu el. Şi nu trag aşa că... ar... dragostea aia de marele fotbalist care l-au trăit. Şi atunci... mai cu trag. Asta mi-e mie teamă

Nu e nimica rău în asta. Faptul că oamenii iubesc alţi oameni, care au fost mari în viata lor, e lucru bun. Înseamnă un respect, nu reproşez asta

Da, mi-e teamă de dragostea asta faţă de Hagi, că are numele care-l are. N-o să ţină cu mine. Cu mine, toată lumea împotribva mea...”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a contestat la TAS titlul luat de Viitorul în 2017

În lunga lor relaţie, Gigi Becali şi Gică Hagi şi-au stricat de mai multe ori relaţia din cauza fotbalului. Două episoade au fost însă foarte intense şi n-au fost prea uşor lăsate în urmă.

Primul s-a petrecut în toamna lui 2007, când Gică Hagi a fost forţat de Gigi Becali să demisioneze din funcţia de antrenor la FCSB. Hagi preluase atunci funcţia în iulie 2007...

Al doilea episod a fost mult mai recent. În 2017, Viitorul (în prezent Farul) şi FCSB au fost implicate în lupta pentru titlu şi a fost un campionat foarte disputat.

Până la urmă, Viitorul a luat titlul, însă a fost la egalitate de puncte cu FCSB, 44. Însă Gigi Becali n-a acceptat eşecul şi a contestat titlul la TAS.

Concret, conform regulamentului, departajarea între Viitorul şi FCSB s-a făcut atunci după meciurile directe din play-off.

Însă Gigi Becali a mers la TAS pe motiv că ar fi trebuie să se ţină cont de toate cele patru întâlniri directe, adică şi cele din sezonul regular, caz în care FCSB ar fi avut câştig de cauză.

Patronul FCSB a pierdut la TAS, Viitorul a rămas campioană, dar Gică Hagi a digerat greu acel episod:

”E o ruşine ce s-a întamplat, o ruşine nationala. Nici măcar nu vreau să îmi aduc aminte ce circ s-a făcut în acele 3 luni”, a spus Gică Hagi într-un interviu acordat în decembrie 2017.

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare