Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa mi s-a spus, să iau jucători de promovare". Steaua s-a reunit, iar Daniel Opriţa anunţă noi transferuri: "Ne-am înţeles, e un atacant de Liga 1"

"Aşa mi s-a spus, să iau jucători de promovare". Steaua s-a reunit, iar Daniel Opriţa anunţă noi transferuri: "Ne-am înţeles, e un atacant de Liga 1"

Steaua

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, susţine că a fost anunţat să alcătuiască un lot cu care să atace promovarea, semn că "militarii" îşi vor rezolva situaţia. În sezonul recent încheiat, Steaua nu a fost primită de FRF în barajul de promovare în Liga 1.

Daniel Opriţa anunţă noi transferuri la Steaua înaintea noului sezon

Antrenorul a primit un mesaj special din partea conducerii. El a primit undă verde pentru a întări lotul cu care să atace prezenţa în Liga 1. 

"Ar trebui să mai vină doi, trei jucători să completeze lotul, plus unul sau doi juniori. Cu unul ne-am înţeles, e un atacant de Liga 1 care trebuie să apară astă seară, mâine să semneze contractul. 

Nu prea am văzut nicio echipă care să facă foarte multe achiziţii. Şi noi mai avem câteva de făcut, dar eu zic că ne-am mişcat bine. Pentru prima zi îmi doream  să am tot lotul la dispoziţie, dar e bine şi aşa. 

Eu sper că nu o să muncesc în zadar şi sper că se va rezolva (n.r. - problema promovării Stelei în Liga 1), pentru că şi jucătorii pe care i-am adus arată că clubul îşi doreşte să promoveze. 

Aşa mi s-a spus, să iau jucători de promovare. Înseamnă că lucrurile sunt spre bine", a declarat Daniel Opriţa.

În această vară, Steaua Bucureşti i-a transferat, până acum, pe Costinel Gugu, Cristian Balgiu şi Atanas Trică, iar antrenorul "militarilor" a dezvăluit cum a fost împrumutat atacantul Universităţii Craiova. 

"Am discutat şi cu Eugen Trică (n.r. - tatăl lui Atanas Trică), am fost să îl urmăresc la Craiova la meciurile de Liga 3. M-a impresionat , a marcat multe goluri, are fizic bun. Încerc să aduc jucători cu talie, pentru că în sezonul trcut nu am reuşit să profităm la faze fixe, poate am fost echipa cu cele mai multe cornere şi nu am profitat cam deloc", a mai spus Opriţa. 

  • Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, George Călinţaru, Dragoş Huiban, Robert Neacşu, Vasile Buhăescu şi Claudiu Dragu s-au despărţit de Steaua. 

Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, în Liga 2

Tehnicianul a comentat şi duelul cu rivala Dinamo Bucureşti, care va anima sezonul din Liga 2. 

"Da, aşteptăm duelul, sper să se umple stadionul. E normal să aşteptăm un duel cu Dinamo, pentru că o să fie un spectacol, un derby. E şocant, dar asta este, trebuie să acceptăm realitatea.

Mă gândesc că e un derby şi nu ştiu ce va face Dinamo în continuare, dacă vrea să promoveze, pentru că sunt problemele , au retrogradat şi nu ştiu ce se va întâmpla mai departe", a încheiat Daniel Opriţa. 

Afla mai multe despre: daniel opritasteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare