Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu, replica elegantă după ce Gigi Becali a râs de transferurile Rapidului

Victor Angelescu, replica elegantă după ce Gigi Becali a râs de transferurile Rapidului

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu a răspuns elegant după ce Gigi Becali a râs de transferurile făcute de Rapid şi a afirmat că nu-i consideră pe giuleşteni rivali în lupta pentru titlu.

Cu un acţionar nou, Dan Şucu, Rapid trece în această vară printr-o adevărată transformare a lotului. Giuleştenii au făcut mai multe achiziţii interesante, care nu l-au impresionat însă pe Gigi Becali.

Patronul FCSB a ironizat transferurile făcute de giuleşteni, pe care nu-i consideră rivali în lupta pentru titlu.

Răspunsul elegant al lui Victor Angelescu pentru Gigi Becali

Rapid îşi propune să intre în play-off-ul Ligii 1, în sezonul care urmează şi şefii clubului au făcut mai multe modificări la nivelul lotului.

Din Giuleşti au plecat jucători precum Adrian Bălan, Albert Stahl, Cătălin Hlistei, Alex Dandea sau Petre Goge, însă şi lista venirilor este destul de consistentă.

Până acum, Rapid i-a transferat pe Florin Ştefan, Valentin Costache (ambii de la CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul) şi pe Paul Iacob (de la Chindia Târgovişte).

Toate aceste transferuri nu l-au impresionat pe Gigi Becali, care a râs de mutările făcute de Rapid: ”Cum să te baţi tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate? Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te baţi cu ei?”

Declaraţiile făcute de Gigi Becali nu l-au atins însă pe Victor Angelescu. Co-acţionarul Rapidului a oferit un răspuns elegant pentru patronul FCSB:

”E părerea dânsului, ştiţi că nu sunt genul care să discute declaraţiile altor patroni sau oficiali ai altor cluburi, e părerea dânsului.

Pe ei am vrut să îi aducem, suntem mulţumiţi cu transferurile pe care le-am făcut. Avem altă părere, fiecare poate să aibă părerea lui.

Teoretic mai avem două posturi pe care dorim să le întărim. Un atacant sigur ne mai dorim, iar pentru a doua poziţie să vedem, sunt mai multe discuţii”, a declarat Victor Angelescu la PRO Arena.

Afla mai multe despre: angelescu 

viewscnt
Articole similare