Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Farul Constanţa a transferat încă un jucător de la FCSB. A semnat pe 3 ani

OFICIAL | Farul Constanţa a transferat încă un jucător de la FCSB. A semnat pe 3 anigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat oficial că a transferat încă un jucător de la FCSB.

Echipa lui Gică Hagi continuă să se întărească pentru sezonul viitor, în care şi-ar dori să intre în play-off-ul Ligii 1.

Farul Constanţa a anunţat transferul a unui jucător care se afla sub contract cu FCSB, dar care în sezonul trecut a fost împrumutat la o altă echipă din Liga 1.

Farul a transferat încă un jucător de la FCSB

Atipic pentru Gică Hagi, Farul a realizat până acum nu mai puţin de 9 transferuri. Echipa de la malul Mării Negre ar dori să intre în play-off în sezonul viitor şi lotul suferă o adevărată transformare.

Ultimul transfer anunţat oficial de constănţeni este cel al lui Robert Ion, un mijlocaş ofensiv de doar 21 de ani, care a crescut în academia FCSB-ului, dar care a tot fost împrumutat pe la alte echipe.

Robert Ion a fost considerat un jucător de perspectivă la FCSB, însă a fost lăsat să plece la Farul Constanţa, unde a semnat un contract pe 3 ani.

”Farul Constanţa a ajuns la un acord cu mijlocaşul Robert Ion, care a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani.

În vârstă de 21 de ani (05.09.2000), Robert Ion evoluează ca mijlocaş ofensiv, are 1,79m şi 70kg şi este fost internaţional de juniori şi a mai evoluat pentru FCSB şi Academica Clinceni.

Bun venit, Robert, şi cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru”, se arată în comunicat oficial emis de Farul Constanţa.

El al doilea jucător pe care Farul în transferă în această vară de la FCSB, după Dragoş Nedelcu.

În această vară, Farul i-a transferat pe Vlad Morar, Gabi Torje, Kevin Doukoure, Romario Benzar, Ayrton Mboko, Alex Buzbuchi, Jeremy Corinus, Dragoş Nedelcu şi pe Robert Ion.

31 de apariţii, 3 goluri şi 3 assist-uri a avut Robert Ion în sezonul trecut, pentru Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: robert ion 

viewscnt
Articole similare