Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Dan Petrescu în Rusia? Agentul său a vorbit fără reţineri în presa de la Moscova

Pleacă Dan Petrescu în Rusia? Agentul său a vorbit fără reţineri în presa de la Moscova

CFR Cluj

Comentarii

Agentul lui Dan Petrescu a fost întrebat de presa din Rusia dacă antrenorul campioanei României va pleca de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a câştigat un nou titlu cu CFR Cluj şi a ajuns la 4 astfel de trofee cu echipa din Gruia. În total, Dan Petrescu a ieşit de 5 ori campion în Liga 1, cu tot cu titlul luat cu Unirea Urziceni.

În acelaşi timp, fostul fundaş al lui Chelsea şi-a manifestat de mai multe ori dorinţa de a revenit în fotbalul din Rusia, acolo unde a declarat că s-a simţit cel mai bine ca antrenor.

Revine Dan Petrescu în campionatul Rusiei? Ce a spus agentul său

Dan Petrescu este unul dintre cei mai de succes antrenori din Liga 1, în ultimii 15 ani. Însă el n-a reuşit performanţe extraordinare în străinătate, acolo unde a avut mai multe aventuri.

Dan Petrescu a câştigat un singur trofeu în străinătate, Cupa Chinei, cu Jiangsu GS, în 2015. Totuşi, a lăsat o impresie foarte bună în Rusia, acolo unde le-a antrenat pe Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

De-a lungul timpului, dar mai ales în ultimul an, Nikolai Pârneu - impresarul său - a declarat în repetate rânduri că visul lui Dan Petrescu este să revină în campionatul Rusiei.

Până acum, în ciuda performanţelor pe care le-a avut cu CFR Cluj, n-a avut însă oferte concrete din Rusia.

Nikolai Pârneu a fost întrebat de jurnaliştii ruşi dacă pentru Dan Petrescu a rămas în continuare o prioritate să revină în campionatul lor. Agentul antrenorului lui CFR Cluj a lăsat de înţeles că n-ar zice nu unei astfel de oferte:

”Nu am avut niciun contact şi nici negocieri cu cluburile ruseşti. Până acum, nimeni n-a venit la noi. (Dacă va primi o astfel de ofertă, va fi Dan gata să se întoarcă în Rusia?) Cariera lui Dan merge bine, a câştigat din nou campionatul României cu Clujul.

Nu are rost să discutăm despre asta acum. Vom vorbi despre asta dacă primim o ofertă”, a spus Nikolai Pârneu într-o declaraţie pentru RB Sport, pe care a dat-o pe 17 iunie.

Pe 28 mai, Nikolai Pârneu a fost mult mai direct când a fost întrebat despre interesul pe care l-ar avea Dan Petrescu pentru o eventuală ofertă din Rusia, mai ales de la Dinamo Moscova.

”Petrescu la Dinamo? Dacă există o ofertă clară, da, de ce nu? Dar, în acest moment, nimeni nu ne-a contactat din Rusia. Dan urmăreşte campionatul Rusiei”, a spus atunci Nikolai Pârneu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare