Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a prezentat Gabi Tamaş la antrenamentele Petrolului. Nae Constantin, uimit

Cum s-a prezentat Gabi Tamaş la antrenamentele Petrolului. Nae Constantin, uimit

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a dezvăluit cum l-a surprins Gabi Tamaş la antrenamente.

În vârstă de 38 de ani, Gabi Tamaş n-are vreun gând să se retragă şi s-a transferat în această vară la Petrolul Ploieşti.

Fostul internaţional român a surprins încă de la primele antrenamente, după cum recunoaşte Nae Constantin, antrenorul ”lupilor galbeni”.

Cum s-a prezentat Gabi Tamaş la antrenamentele Petrolului

Gabi Tamaş a fost nemulţumit de atitudinea pe care conducerea lui FC Voluntari a avut-o faţă de jucători, după ce echipa a intrat în play-off.

Fundaşul central a acuzat că şefii clubului nu s-au ţinut de promisiune şi n-au plătit bonusurile pentru play-off. Drept urmare, Tamaş a refuzat să-şi prelungească înţelegerea.

De această situaţie a profitat Petrolul Ploieşti, revenită în Liga 1, care vrea să-şi construiască o echipă puternică pentru noul sezon.

Gabi Tamaş a surprins încă de la primele antrenamente, prin dăruire şi prin condiţia fizică, deşi în noiembrie va împlini 39 de ani.

Nae Constantin susţine că a fost impresionat de pregătirea fizică arătată de Gabi Tamaş şi spune despre el că se mişcă mai bine decât în tinereţe:

”Se descurcă bine, pe teren dă 100%. E foarte bine din toate punctele de vedere, vine cu experienţă mare.

Linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus [...] Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani, cred că se mişcă mai bine ca la 20 ani”, a declarat Nae Constantin.

Tinerii de la Petrolul l-au primit pe Gabi Tamaş ca pe o adevărată vedetă: ”Au fost emoţii”

Pe lângă abilităţile din teren, Gabi Tamaş este privit şi ca un factor motivant pentru vestiar, mai ales pentru jucătorii tineri.

În vârstă de 21 de ani, fundaşul lateral Valentin Ticu spune că el şi colegii săi mai tineri au avut emoţii în momentul în care Gabi Tamaş a intrat în vestiar:

”Emoţii au fost, mai ales pentru jucătorii mai tineri, fără experienţă, dar e un băiat de caracter şi s-a acomodat imediat. E un băiat glumeţ, a făcut câteva glume şi s-a aşezat pe locul lui.

E de invidiat şi mi-aş dori să fiu şi eu ca el la vârsta lui”, a spus Valentin Ticu.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare