You are here:

„Asta e drama fotbalului românesc!” Cea mai proastă veste înainte de România - Olanda

„Asta e drama fotbalului românesc!” Cea mai proastă veste înainte de România - Olanda

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Olanda, marţi de la 19:00, în optimile de finală de la EURO.

Cea mai proastă veste înainte de România - Olanda

Bogdan Cosmescu a prefaţat meciul şi a vorbit despre absenţa lui Nicuşor Bancu, scoţând în evidenţă „drama fotbalului românesc”. Fundaşul stânga de la Universitatea Craiova nu va putea fi folosit în meciul cu olandezii din cauza numărului de cartonaşe galbene.

Cunoscutul comentator nu consideră că absenţa lui Nicuşor Bancu va reprezenta o problemă pentru România, el arătând multe momente de vulnerabilitate de-a lungul timpului la echipa naţională.

Mai mult decât atât, Bogdan Cosmescu este de părere că marea problemă a fotbalului românesc este faptul că echipa naţională a lui Edi Iordănescu nu a putut aduce mai mult de un fundaş stânga pentru turneul final al Campionatului European din Germania.

„Bancu mi s-a părut foarte vulnerabil. Nu-i o mare pierdere, nu vreau să se supere lumea pe mine, dar ăsta este adevărul. Asta e drama fotbalului românesc. Să ai un singur fundaş stânga pe care poţi să-l iei la naţională, este absolut incredibil!”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Bancu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Învingătoarea dintre România şi Olanda va juca în sferturile de finală de la Campionatul European cu învingătoarea meciului dintre Austria şi Turcia

Afla mai multe despre: romaniaolandabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare