You are here:

BREAKING | Andrei Burcă, transferul carierei după EURO! Fundaşul naţionalei a intrat pe lista unui club de top

BREAKING | Andrei Burcă, transferul carierei după EURO! Fundaşul naţionalei a intrat pe lista unui club de top

Echipa națională

Comentarii

Andrei Burcă are şansa să prindă transferul carierei după Campionatul European din Germania.

Andrei Burcă, dorit de un club de mare tradiţie după evoluţiile de la EURO

Fundaşul naţionalei a impresionat la EURO, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Edi Iordănescu. Împreună cu Radu Drăguşin, Andrei Burcă i-a ţinut la respect pe adversarii României, motiv pentru care mai multe echipe au început să se intereseze de serviciile acestuia.

În prezent legitimat la Al Okhdood, club din prima ligă saudită, Andrei Burcă este dorit de Trabzonspor, un club de mare tradiţie din Turcia. Conform aslinda.com, oficialii clubului din Turcia au fost impresionaţi de siguranţa oferită de fostul fundaş de la CFR Cluj şi vor să-l aibă în echipă.

Totuşi, prima variantă pentru Trabzonspor rămâne Samuel Gigot, fundaşul celor de la Olympique Marseille. Dacă această mutare nu se va realiza, atunci Burcă are şanse foarte mari să ajungă în Turcia şi să fie coleg cu Denis Drăguş.

  • 3 milioane de euro este cota lui Andrei Burcă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Andrei Burcă, cuvinte mari despre naţionala României

„Suntem <<Generaţia de Suflet>>, oamenii apreciază sufletul şi principiile pe care le avem. Şi de aici trebuie să plecăm, pentru ca viitoarele generaţii să facă şi mai mult. Noi ne-am setat de când a venit Mister să avem principii, nişte valori. Cu aceste lucruri intrăm pe teren şi nu ne abatem de la ele.

Eu am recunoscut după meciul cu Belgia că doar atât am putut în acel moment. Îmi doresc ca viitoarele generaţii să înveţe de la noi şi să aibă o bază pentru viitor”, a declarat Andrei Burcă la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: andrei burcaechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare