Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptările lui Dică de la meciul cu U Cluj: ”Nu e de totul sau nimic”. FCSB atacă revenirea pe loc de play-off

Aşteptările lui Dică de la meciul cu U Cluj: ”Nu e de totul sau nimic”. FCSB atacă revenirea pe loc de play-off

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit înaintea partidei pe care FCSB o va disputa în compania celor de la U Cluj. Vicecampioana României va avea un meci dificil, mai ales că în tur nu a reuşit să-i învingă pe ardeleni (1-1).

FCSB o va întâlni pe U Cluj, în deplasare, luni, de la ora 21:00, în etapa a 16-a din Superligă.

La conferinţa de presă dinaintea partidei, Nicolae Dică a vorbit despre duelul din deplasare cu formaţia ardeleană.

Aşteptările lui Dică de la meciul cu U Cluj: ”Nu e de totul sau nimic”. FCSB atacă revenirea pe loc de play-off

Tehnicianul se aşteaptă să câştige şi să revină în zona locurilor de play-off, după ce a coborât în urma victoriei obţinute de Petrolul pe terenul Voluntariului (1-0).

”Trebuie să fim pregătiţi, urmează un meci în campionat, meci important pentru noi, am urcat în clasament, avem patru victorii consecutive în campionat şi trebuie să reuşim să câştigăm acest joc.

E foarte important pentru noi să câştigăm mâine seară, chiar dacă nu va fi uşor pentru că întâlnim un adversar bun, trebuie să dăm totul, să avem o atitudine bună, să reuşim să câştigăm, să urcăm din nou în zona de play-off, acesta este obiectivul nostru. 

Nu e de totul sau nimic, mai sunt meciuri de disputat, dar au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, o echipă agresivă, mai ales pe teren propriu, unde e organizată foarte bine defensiv. Ne aşteaptă o partidă dificilă, trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pentru a putea câştiga. 

Le mulţumim că sunt alături de noi, că vin şi în deplasări, mă bucur că au fost şi în momentele dificile alături de echipă, ne dorim să îi facem bucuroşi.

Jucătorii vor da totul să reuşim să câştigăm şi să avem o atitudine bună, e important şi ca suporterii să vadă acest lucru. Sunt suporteri care ne ajută în momentele dificile şi ne dorim în continuare să fie alături de noi”, a declarat Dică, înaintea parrtidei cu U Cluj.

FCSB a obţinut patru victorii la rând în ultimele patru etape din campionatul intern, ocupând în acest moment locul 7, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbdica 

viewscnt
Articole similare