Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Atât de mult?!” Basarab Panduru, mirat când a auzit cât ar fi valorat ca fotbalist în prezent | EXCLUSIV

„Atât de mult?!” Basarab Panduru, mirat când a auzit cât ar fi valorat ca fotbalist în prezent | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru (53 de ani), a fost invitatul lui Dan Udrea la „Întrebaţi şi voi”, un proiect Orange Sport, care poate fi urmărit în exclusivitate pe canalul nostru de YouTube.

Basarab Panduru, întrebat despre preţul său dacă ar fi evoluat în fotbalul din prezent

„Dacă jucai fotbal în perioada această, câţi bani crezi că valorai?” a fost întrebarea care l-a pus în dificultate pe Pandi. Dan Udrea, moderatorul emisiunii, a intervenit şi i-a fixat preţul, unul prea mare în viziunea expertului Orange Sport.

Dan Udrea: Eu m-am gândit la asta. Merg logic, dacă Stanciu a ajuns să fie vândut pe 10 milioane din România, eu aş zice că tu ai fi valorat cel puţin 25 de milioane de euro în prezent. Jucai la echipa aia a Stelei de la jumătatea anilor 90, trei ani la rând în grupele Champions League. Pe Stanciu dai 10 milioane, dar pe Panduru nu dai nici măcar 20?

Basarab Panduru: „Atât de mult?! Nu, eu cred că exagerezi. Nu, că nu dă nimeni atât. Te duci la o sumă care nu e realistă. Nu ştiu cum ai calculat, nu ştiu ce ai calculat. Mi se par prea mulţi bani!”

„FCSB sau CSA?” Panduru a spus care este adevărată Steaua pentru el | EXCLUSIV

Basarab Panduru a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări din fotbalul românesc, fiind pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua.

Pentru Pandi, adevărată Steaua este cea care are în palmares Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986. Concret, CSA Steaua este echipa pe care Panduru o simpatizează, precizând că FCSB nu are niciun fel de legătură cu echipa care a bucurat România prin performanţele uriaşe din Europa înainte de 1990.

„Întotdeauna Steaua noastră, Steaua care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, aia e Steaua. Cine o are în palmares? CSA Steaua, aia e echipa adevărată. Cine are Champions League-ul pentru care ne-am bucurat cu toţii, aia e Steaua. Nu a câştigat FCSB atunci Champions League, nu? Eu ţin cu Steaua aia care are Cupa Campionilor”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurufotbal internbani 

viewscnt
Articole similare