Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„FCSB sau CSA?” Panduru a spus care este adevărată Steaua pentru el | EXCLUSIV

„FCSB sau CSA?” Panduru a spus care este adevărată Steaua pentru el | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări din fotbalul românesc, fiind pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua.

Basarab Panduru a dat verdictul în disputa CSA Steaua - FCSB

În cadrul emisiunii „Întrebaţi şi voi” de pe canalul de YouTube al Orange Sport, expertul Orange Sport a răspuns la întrebările urmăritorilor, fiind rugat inclusiv să spună care este pentru el adevărată Steaua. Fostul mare fotbalist a răspuns fără să stea pe gânduri, oferind mai multe argumente.

Pentru Pandi, adevărată Steaua este cea care are în palmares Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986. Concret, CSA Steaua este echipa pe care Panduru o simpatizează, precizând că FCSB nu are niciun fel de legătură cu echipa care a bucurat România prin performanţele uriaşe din Europa înainte de 1990.

„Întotdeauna Steaua noastră, Steaua care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, aia e Steaua. Cine o are în palmares? CSA Steaua, aia e echipa adevărată. Cine are Champions League-ul pentru care ne-am bucurat cu toţii, aia e Steaua. Nu a câştigat FCSB atunci Champions League, nu? Eu ţin cu Steaua aia care are Cupa Campionilor”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Ce echipă din Superligă ar antrena Basarab Panduru în orice moment: ”Nu pot să refuz” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, fostul component al ”Generaţiei de Aur” şi unul dintre cei mai apreciaţi analişti din România, a răspuns celor mai tari întrebări adresate de comunitatea noastră pe contul oficial de YouTube, Orange Sport România.

Fostul mijlocaş al Stelei a dezvăluit că ar accepta oricând să lucreze cu Gică Hagi. În repetate rânduri, Pandi la vorbit la superlativ despre ”Rege”, însă este de părere că sunt şanse minime ca Hagi să îi propună un post pe banca tehnică a Farului.

Farul va debuta în play-off în Giuleşti, contra Rapidului. Partida poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1, vineri, de la 20.30.

”Aşa, ca să intru în întrebarea asta, nu pot să îl refuz pe <<Rege>>, chiar dacă ştiu că o să mă cert cu el după. Doar dacă pleacă şi preia vreo echipă, atunci da, dar nu se pune problema să mă duc”, a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Basarab Panduru a pregătit-o pe ultima dată pe Universitatea Craiova, în urmă cu doi ani, din postura de antrenor secund. De-a lungul carierei, Pandi a fost principal la Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Farul şi Progresul.

Acesta a ocupat, de asemenea, pentru scurt timp funcţia de director sportiv al FCSB în sezonul 2009-2010.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare