Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, FCSB! Adversara vicecampioanei României din Conference League şi-a învins rivala de moarte în primul meci al sezonului

Atenţie, FCSB! Adversara vicecampioanei României din Conference League şi-a învins rivala de moarte în primul meci al sezonului
Comentarii

CSKA 1948 Sofia a debutat cu o victorie în noul sezonul din Bulgaria.

Adversara FCSB-ului din turul doi al Conference League s-a impus în derby-ul Sofiei pe terenul lui Levski, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Brazilienii Pedrinho şi Heliton au marcat pentru CSKA 1948 Sofia, echipă ce a avut o etapă de vis, graţie succesului cu Levski şi a înfrângerii campioanei Ludogorets, în deplasare contra modestei Krumovgrad.

Gigi Becali, prins în ”offisde” în momentul în care a fost întrebat de adversarul FCSB-ului din Conference League. ”Ce CSKA? Habar nu am”

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, i-a transmis lui Becali că roş-albaştrii nu ar trebui să îşi facă emoţii în privinţa calificării în turul 3 al UEFA Conference League.

(n.r. despre tragerea la sorţi) ”Ce CSKA? De unde să ştiu eu că habar n-am. Mi-a zis Meme că e foarte uşoară echipă, de trecut. (n.r. ce îşi doreşte de la sezonul european) Grupele. Banul. Suporterii vor performanţă, voi vreţi performanţă. Ca să fac performanţă, îmi trebuie banul. Ca atare banul aduce performanţa. Eu vreau banul că vreau şi performanţa”, a spus Gigi Becali.

CSKA 1948 Sofia este cotată la 16.360.000 dde euro de Transfermarkt, în timp ce FCSB valorează cu aproape 18.000.000 de euro mai mult. Partida tur dintre CSKA 1948 şi FCSB se va juca pe 26 iulie, în Bulgaria.

 

Afla mai multe despre: fcsblevskicska 1948 

viewscnt
Articole similare