Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Leo Messi a fost prezentat oficial la Miami! Imagini de senzaţie în tricoul echipei din MLS

BREAKING | Leo Messi a fost prezentat oficial la Miami! Imagini de senzaţie în tricoul echipei din MLS
Comentarii

Leo Messi (36 de ani) a îmbrăcat tricoul lui Inter Miami şi le-a transmis un mesaj fanilor echipei din MLS.

BREAKING | Leo Messi a fost prezentat oficial la Miami

După o aventură de numai două sezoane la PSG, superstarul argentinian a decis să părăsească fotbalul european şi să semneze cu Inter Miami, club din Major League Soccer. Acum au apărut primele imagini cu Messi, care a ţinut să le transmită un mesaj fanilor săi, purtând tricoul clubului din Florida.

„Da, băieţi! Ne vedem în Miami”, spune Leo Messi în clipul de prezentare postat de echipa sa.

Messi va fi prezentat şi în faţa fanilor în cadrul unui eveniment denumit "The Unveil", care va avea loc la 16 iulie pe stadionul echipei din Miami.

 

 

Luna trecută, septuplul câştigător al Balonului de Aur a anunţat că se va alătura clubului din Florida, după ce i-a expirat contractul cu Paris Saint-Germain.

Evenimentul va include "divertisment captivant, discursuri pe teren şi multe altele", a precizat clubul într-un comunicat de presă, conform rmcsport.fr.

32 de goluri şi 35 de assisturi sunt cifrele lui Leo Messi în cele 75 de meciuri jucate în tricoul clubului din capitala Franţei.

Lionel Messi i-a surprins pe fanii din Florida. Starul sud-american a provocat isterie şi în Statele Unite

Lionel Messi i-a surprins pe fani în Florida şi a mers la supermarket. Imaginile cu argentinianul au devenit imediat virale.

Argentinianul Lionel Messi, care a semnat recent cu Inter Miami, i-a surprins pe fanii din Florida, joi seară, 13 iulie, mergând la supermarket, relatează Marca.

Starul sud-american a făcut cumpărături de la Publix, cea mai mare reţea de supermarketuri din Florida.“Deşi este puţin surprinzător că Messi a reuşit să adune toate produsele alimentare înainte de a fi observat la coada de la casă, fanii au început să ceară să facă poze cu superstarul, iar Messi nu le-a refuzat ocazia de a obţine acea fotografie preţioasă”, scrie Marca.

Afla mai multe despre: leo messiinter miamimls 

viewscnt
Articole similare