Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gest incalificabil.” Fostul preşedinte de la Rapid l-a desfiinţat pe Mutu după plecarea în Azerbaidjan. ”Ifose de fetiţă”

”Gest incalificabil.” Fostul preşedinte de la Rapid l-a desfiinţat pe Mutu după plecarea în Azerbaidjan. ”Ifose de fetiţă”

Superliga

Comentarii

Adi Mutu a luat o decizie surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de startul noului campionat din România. ”Briliantul” a hotărât să o părăsească pe Rapid şi să semneze cu azerii de la Neftci Baku. În locul său, pe banca formaţiei giuleştene a fost adus Cristiano Bergodi.

Deşi suporterii formaţiei giuleşteni au pus presiune pe conducerea clubului pentru a forţa numirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică, Dan Şucu nu a cedat şi a ales varianta antrenorului italian. La primul meci de la revenirea la Rapid, Cristiano Bergodi a obţinut un egal pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-0.

”Gest incalificabil.” Fostul preşedinte de la Rapid l-a desfiinţat pe Mutu după plecarea în Azerbaidjan. ”Ifose de fetiţă”

Grigore Sichitiu, omul care a ocupat funcţia de preşedinte al Rapidului în trei perioade diferite, consideră ”incalificabil” modul în care Mutu a plecat de giuleşteană, cu şase zile înainte de startul noului sezon. 

“Eu vă spun ce am văzut privind Rapidul de la distanţă. L-am apreciat pe Mutu, am apreciat Rapidul că a luat unul dintre cei mai buni atacanţi ai României, să înscri peste 100 de goluri în Italia. Rapid i-a dat o şansă când nu reprezenta nimic ca antrenor. Din punctul ăsta de vedere gestul este incalificabil al comportamentului faţă de club, nu se poate să laşi clubul aşa, domnule, spunea că nu îi mai convine şi anunţa că pleacă la sfârşitul campionatului.

Dacă pleca la Chealsea sau Fiorentina, spunea că domnule, e şansa vieţii lui, dar să te duci pentru câteva sute de mii în plus la nu ştiu ce echipă, tu, Mutu, care nu împarţi suta în două, deci din punctul ăsta de vedere mi se pare gestul absolut de ţinută şi de demnitate profesională, dar nu mă duc domnule. În fotbal există întotdeauna dispute şi dezbateri, dar nu se poate într-adevăr să laşi un club, eu n-am mai pomenit. Dacă îl dă un club afară, clubul îl poate lăsa în orice moment, este responsabilitatea lui, dar ca să pleci şi să-i laşi cu echipa fără antrenor cu 6 zile înainte de începerea campionatului mi se pare aşa, ifose de fetiţă”, a spus Sichitiu, pentru Sptfm.ro.

Adrian Mutu, înfrângere la debutul la Neftchi Baku

Tehnicianul român a ajuns marţi seara în cantonamentul din Rusia al celor de la Neftchi Baku şi deja a avut parte de primul său meci în calitate de antrenor al echipei din capitala Azerbaidjanului. Debutul nu a fost unul de succes pentru Mutu, formaţia sa fiind învinsă la limită de Fenerbahce, scor 1-0.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Edin Dzeko în minutul 72. A fost cea de-a treia înfrângere la rând pentru Neftchi în cantonament, după 1-3 cu Zenit şi 0-4 cu Steaua Roşie Belgrad.

Afla mai multe despre: muturapidazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare