Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, acuzat de un conducător de la FC Argeş pentru ce a făcut la barajul pierdut cu Dinamo! "Nu a ştiut să gestioneze acele intrigi"

Bogdan Vintilă, acuzat de un conducător de la FC Argeş pentru ce a făcut la barajul pierdut cu Dinamo! "Nu a ştiut să gestioneze acele intrigi"

FC Argeș

Comentarii

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeş, l-a trecut în categoria vinovaţilor pe Bogdan Vintilă, antrenorul cu care echipa din Piteşti a retrogradat în Liga 2.

Greşeala comisă de Bogdan Vintilă în barajul pierdut de FC Argeş cu Dinamo

FC Argeş a retrogradat după trei ani în Liga 2, după ce a fost învinsă de Dinamo cu scorul de 8-5 la general în barajul de menţinere/promovare în Superligă.

Înainte de startul Ligii 2, Viorel Tudose a luat din nou cuvântul. Cel care va conduce clubul pentru îndeplinirea obictivului, promovarea în Superliga, a tras câteva concluzii despre dubla cu Dinamo Bucureşti. 

"Îmi pare rău că timpul mi-a dat dreptate la tot ceea ce am spus, inclusiv cu schimbarea lui Andrei Prepeliţă, inclusiv cu problemele din lot pe care le ştiam. 

Supărarea mea pe Bogdan Vintilă e că nu a ştiut să gestioneze acele intrigi la jucătorii respectivi, care acum sunt istorie, care acum nu mai sunt la FC Argeş.

Nu mi s-a părut normal ceea ce s-a întâmplat la FC Argeş. Credeţi-mă că cineva a făcut treaba asta dinadins şi mă refer la antrenorul anterior lui Bogdan Vintilă. 

Dar jucătorii respectivi au demonstrat că nu sunt profesionişti şi din această cauză am şi renunţat la ei. S-a greşit, trebuie să recunoaştem că s-a greşit şi trebuie să mergem înainte. Este un gest de bărbăţie!", a declarat Viorel Tudose pentru Jurnaluldearges.ro

"100%, FC Argeş va promova direct"

Vasile Buhăescu, Bogdan Rusu, Mario Tudose, Milcho Angelov, Ionuţ Balaur, Robert Boboc şi Mario Mitoi sunt noutăţile din lotul noului antrenor Alexandru Pelici, cel care a reuşit să promovez în prima ligă cu CS Mioveni. 

"100%, FC Argeş va promova direct. Nici nu se pune altfel problema. Bine, acum şi optimismul acesta al meu face referire la ce se întâmplă în liga a doua. Sunt foarte multe echipe care îşi vor dori să joace, dar de la dorinţă la putinţă este o cale lungă. Uitaţi-vă în urmă la declaraţiile mele şi la ceea ce spuneam că Argeşul a retrogradat nemeritat şi au existat anumite împrejurări care au dus la retrogradarea echipei FC Argeş, care au culminat cu acel neverosimil 1-6 în partida de pe Arena Naţională, cu Dinamo, la care nu o să mai fac referire. 

FC Argeş este o echipă care are jucători foarte buni de Liga I, şi mă refer la Straton, la Turda, la Tofan, jucători care ar juca la orice echipă de Liga I fără niciun fel de problemă. Optimismul meu este bazat pe faptul că ei vor constitui nucleul lui FC Argeş pentru sezonul de liga a doua, au jucat foarte mult în liga a doua şi cunosc foarte bine liga a doua" a adăugat Viorel Tudose.

Afla mai multe despre: bogdan vintilaviorel tudosefc arges 

viewscnt
Articole similare