Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Ricciardo, prima reacţie după revenirea în Formula 1: „Va fi o provocare, dar nu mi-e teamă de nimic!”

Daniel Ricciardo, prima reacţie după revenirea în Formula 1: „Va fi o provocare, dar nu mi-e teamă de nimic!”

Formula 1

Comentarii

Daniel Ricciardo (34 de ani, AlphaTauri) a oferit primul interviu după revenirea în Formula 1.

Daniel Ricciardo, încrezător după revenirea în Formula 1: „Am trecut prin multe în acest sport, nu mi-e teamă de nimic!”

După două sezoane dezamăgitoare la McLaren şi 6 luni de absenţă din Formula 1, pilotul australian a primit o nouă şansă. După ce Nyck de Vries a fost dat afară de la AlphaTauri, Daniel Ricciardo va reveni pe grilă odată cu Marele Premiu al Ungariei, iar presiunea pusă pe umerii săi va fi una foarte mare.

Cu un Yuki Tsunoda foarte rapid, Ricci va trebui să demonstreze într-un timp foarte scurt că motivaţia sa este în continuare la cote maxime.

„Sunt foarte entuziasmat să revin. Va fi o provocare să te urci în maşină şi să o stăpâneşti imediat. Am trecut însă prin multe în Formula 1 şi nu mi-e teamă de nimic. Sunt conştient că monopostul va avea destule limitări, dar important e să fie echilibrată, să am de unde începe.

Echipa vrea performanţă, dar nu cred că este o mare presiune până la pauza de vară. Totuşi, nu vreau să am parte de un start slab. Vreau să am rezultate încă de la început şi să demonstrez că nu mi-am ieşit din formă în această perioadă”, a declarat Daniel Ricciardo, potrivit Formula1.com.

Pleacă Sergio Perez de la Red Bull? Răspunsul dat de pilotul mexican: „Sunt în Formula 1 de 13 ani, le-am văzut pe toate!”

Sergio Perez (33 de ani) are parte de un sezon dezamăgitor la Red Bull Racing, deşi monopostul constructorului austriac este cel mai puternic din actualul sezon.

Deşi a avut un început bun de sezon, cu victorii în Arabia Saudită şi Azerbaidjan, mexicanul de la Red Bull a avut câteva sesiuni de calificare de coşmar în ultima perioadă, motiv pentru au luat naştere zvonuri legate de viitorul său la echipa austriacă.

Au apărut inclusiv speculaţii că Sergio Perez va fi înlocuit chiar după pauza de vară a actualului sezon, date fiind performanţele sale dezamăgitoare, mai ales dacă e sa le raportăm la cele ale lui Max Verstappen. Întrebat dacă este îngrijorat de aceste zvonuri, mexicanul a declarat că este de multă vreme în Formula 1 şi a văzut multe situaţii, motiv pentru care nu este deloc atent la ce se discută despre el.

„Am ignorat total ceea ce s-a discutat despre mine. Sunt de 13 ani în Formula 1, le-am văzut pe toate. Nu sunt deloc îngrijorat în nicio privinţă. Sunt concentrat să-mi reintru în formă şi să mă bucur de actualul sezon. Am tot sprijinul lui Helmut şi al lui Christian (n.r. oamenii din conducerea Red Bull). Toată echipa este de partea mea şi ştiu ce pot oferi. Ei îmi cunosc potenţialul şi am tot sprijinul lor!”, a declarat Sergio Perez, potrivit autosport.com.

Afla mai multe despre: daniel ricciardoalphatauriformula 1 

viewscnt
Articole similare