You are here:

„Atenţie, vreau să-i transmit ceva lui Gigi!” Ionuţ Chirilă, mesaj special la miezul nopţii pentru Becali

„Atenţie, vreau să-i transmit ceva lui Gigi!” Ionuţ Chirilă, mesaj special la miezul nopţii pentru Becali

FCSB

Comentarii

Ionuţ Chirilă a avut un mesaj special pentru Gigi Becali, după ce FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu U Cluj.

Gigi Becali a primit un sfat preţios din partea lui Ionuţ Chirilă

Alexandru Musi, jucătorul de regulă al celor de la FCSB, a impresionat în meciul cu ardelenii. Golul reuşit de Musi l-a făcut chiar şi pe Becali să se gândească mai bine în ceea ce priveşte folosirea tânărului fotbalist în cupele europene.

De asemenea, Ionuţ Chirilă, prezent în studio la Prima Sport, a făcut o comparaţie interesantă. Tehnicianul l-a sfătuit pe Becali să ia exemplu de la Lamine Yamal, un fotbalist spaniol care la numai 17 ani joacă o finală de Campionat European.

„Da, a făcut o greşeală gravă Edjouma, dar eu altceva vreau să spun. Vreau să-i transmit lui Gigi ceva. Hai să ne gândim că mâine seară un copil de 17 ani poate fi campion european (n.r. Lamine Yamal). De ce Musi nu poate juca în cupele europene? Valoarea nu aşteaptă numărul anilor.

Randamentul bate experienţa, s-a demonstrat de multe ori în fotbal asta. Nu-i tai aripile, are şanse să joace şi e foarte bine că a spus asta (n.r. că-i da şanse). A dat un gol extraordinar azi. Dacă se adaptează într-un sistem de joc şi e productiv, chiar poţi juca cu el”, a spus Ionuţ Chirilă, la Prima Sport.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali, impresionat de Alexandru Musi după golul reuşit în FCSB - Universitatea Cluj

Fotbalistul de 19 ani a reuşit un gol superb în egalul FCSB-ului cu U Cluj, scor 1-1, iar Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul său. Mai mult decât atât, chiar dacă la începutul sezonuli spunea că nu sunt şanse să-l bage pe Musi în Europa, acum patronul de la FCSB are o altă atitudine.

„Musi a fost cel mai bun teren. L-am văzut, da. Mă bucur că măcar ştiu că fotbalistul meu U19 e valoros. Asta mă bucură. E posibil să joace şi în cupele europene. Dacă joacă cum a jucat azi, Musi poate juca şi în cupele europene”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: ionut chirilagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare