Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aţi accepta un schimb Koljic-Compagno?”. Reacţia unui fost oficial al Universităţii Craiova | EXCLUSIV

”Aţi accepta un schimb Koljic-Compagno?”. Reacţia unui fost oficial al Universităţii Craiova | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fostul preşedinte al celor de la Universitate Craiova, Sorin Cârţu, i-a făcut o caracterize inedită atacantului de la FCSB, Andrea Compagno (27 de ani), imediat după meciul cu Poli Iaşi, considerată de mulţi ca fiind una total nepotrivită.

Sorin Cârţu a făcut o parabolă între bancul cu mârţoaga şi Andrea Compagno, lăsând de înţeles că atacantul italian a fost integralist în meciul cu Poli Iaşi, deoarece Gigi Becali ar fi dorit să-l lase să se facă de râs.

MM Stoica, despre Sorin Cârţu: ”Sunt surprins!”

Ironia lui Sorin Cârţu nu a fost gustată de toată lumea. Unii chiar au considerat-o exagerată, mai ales că venea din partea unui fost mare atacant al fotbalului românesc.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, l-a întrebat pe Sorin Cârţu, mai în glumă, mai în serios, dacă şi-ar dori la Universitatea Craiova un jucător precum Andrea Compagno, în schimbul unui alt atacant de profil asemănător, dar care şi el este ieşit din formă, Elvir Koljic. Răspunsul primit nu l-a lămurit deloc.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, consideră că Sorin Cârţu a vrut să fie în prim-plan cu acea declaraţie, într-un moment în care simţea că nu mai primeşte suficientă atenţie.

Andrei Vochin: ”Eu l-am întrebat (n.r. - pe Sorin Cârţu), după ce m-am nimerit să fiu acolo (n.r. - în studio la Fanatik): ”Aţi accepta un schimb Koljic-Compagno?”. Şi nu mi-a dat niciun răspuns”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Compagno mi s-a părut un tip atât de civilizat şi serios...”

Andrei Vochin: ”Mai contează ceva astăzi? Să fii corect? În lumea adevărată, dar noi nu suntem într-o lume adevărată”.

MM Stoica: ”Când vrei să generezi click-uri, vii cu o chestie ieşită din comun. Că nu o să spui că e un jucător bun care trece printr-o perioadă dificilă, că nu te citează nimeni.

Dar dacă vii cu o ironie, poate pentru unii bună, alţii poate nu o gustă... Eu sunt surprins pentru că a fost fotbalist şi, de regulă, foştii fotbalişti nu prea jignesc fotbaliştii”.

Afla mai multe despre: compagnokoljic 

viewscnt
Articole similare