Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atitudinea unui tinere speranţe din Superligă l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. ”N-ai cum să vezi numai şmecheria. Este incredibil” | EXCLUSIV

Atitudinea unui tinere speranţe din Superligă l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. ”N-ai cum să vezi numai şmecheria. Este incredibil” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a remarcat o fază din meciul pe care Petrolul l-a încheiat la egalitate, pe teren propriu, contra FCSB-ului, scor 2-2.

La pauză, vicecampioana României conducea cu 1-0 pe Ilie Oană, iar jocul nu le dădea mari speranţe fanilor ”lupilor galbeni”. Florin Pârvu a schimbat şi l-a introdus pe Mihnea Rădulescu în locul lui Iustin Răducan. 

Basarab Panduru, iritat de gestul lui Rădulescu. ”Este incredibil. N-ai cum să faci aşa ceva”

În minutul 65 al meciului, Risto Radunovic l-a tras de tricou pe Rădulescu, iar arbitrul Radu Petrescu a dictat fault în favoarea ”găzarilor”. Tânărul mijlocaş petrolist a fost iritat şi i-a arătat tricoul lui Radunovic. La câteva secunde după, Rădulescu a ratat complet o preluare, iar Basarab  Panduru a răbufnit.

”Trebuie să vedem mentalitatea. Ăştia suntem noi. Un jucător de 18 ani primeşte mingea, Radunovic este lângă el şi uite cum îi arată tricoul. ”Vrei tricoul meu Radunovic? De asta tragi de mine?” 

Ăsta se enervează rău de tot, pentru că na, este ditamai jucătorul, iar imediat îi vine mingea să facă o preluare. Păi ce facem? Te-a strâns pantoful când a venit mingea aia? N-ai cum să vezi numai şmecheria.

Şmecheria o ştim, iar apoi îţi vine mingea să faci o preluare. N-ai cum să faci aşa ceva. Este incredibil să îi faci lui Radunovic aşa ceva”, a spus Basarab Panduru, în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport.

  • În vârstă de 18 ani, Mihnea Rădulescu este component al naţionalei U19. A bifat 7 meciuri pentru Petrolul în Superligă în aces sezon.

 

Afla mai multe despre: petrolulfcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare