Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Craioviţa” lui Rednic l-a enervat la culme pe Rotaru. Finanţatorul oltenilor, atac cu talpa la antrenorul UTA-ei. ”E ca şi cum noi l-am numi 'Strâmbuţul'”

”Craioviţa” lui Rednic l-a enervat la culme pe Rotaru. Finanţatorul oltenilor, atac cu talpa la antrenorul UTA-ei. ”E ca şi cum noi l-am numi 'Strâmbuţul'”

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Mircea Rednic, după ce ”Strâmbul” a declarat că adevărata echipă a Craiovei este cea patronată de Adrian Mititelu. Finanţatorul Universităţii a ironizat, atât porecla lui Rednic, cât şi activitatea sa la UTA.

”Bătrâna Doamnă” a fost învinsă de Universitatea Craiova în a doua etapă a Cupei României, scor 0-1, iar jucătorii şi oficialii oltenilor nu au ratat şansa de a-i da replica lui Rednic. După meciul câştigat de UTA în deplasare contra lui FCU Craiova 1948, Mircea Rednic a declarat că echipa lui Rotaru este ”Craioviţa”, iar formaţia lui Mititelu este adevărata Ştiinţa.

”Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!”, a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă de după meciul cu FCU.

Rotaru, dezlănţuit la adresa lui Rednic. ”Sunt glumiţe de stradă”

Sosit la UTA în luna iunie a acestui an, Mircea Rednic a schimbat radical lotul formaţiei arădene. În mandatul ”Puriului”, alb-roşii au realizat 25 de transferuri, însă ”Bătrâna Doamnă” nu reuşeşte încă să pună presiune pe locurile de play-off, iar Mihai Rotaru a atras atenţia asupra acestui aspect.

”Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Şi ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declaraţii ca cele date de domnia sa sunt glumiţe de stradă, nu de un antrenor respectabil.

E ca şi cum noi l-am numi ’Strâmbuţu’. Trebuie să înţeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul şi cu totul altul”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Palmaresul a fost atribuit ”Craiovei lui Rotaru”

În luna iulie a acestui an, Curtea de Apel Timişoara a dat un verdict şi a atribuit palmaresul echipei istorice a Craiovei, până la privatizarea din 1991, clubului deţinut de Mihai Rotaru, Universitatea Craiova.”Solutia pe scurt: Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient accesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA S.A. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinţei civile nr. 149/23.05.2017 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**.

Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia, precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se arată în decizia instanţei.

Afla mai multe despre: utafcu craiova 1948universitatea craiovasuperligă 

viewscnt
Articole similare