Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, probleme în Cupa României după remiza cu CSA Steaua: "Bergodi a crezut că pe oricine bagă, bate pe Steaua" | EXCLUSIV

Rapid, probleme în Cupa României după remiza cu CSA Steaua: "Bergodi a crezut că pe oricine bagă, bate pe Steaua" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a remizat în meciul din etapa a 2-a a grupelor Cupei României, scor 0-0, cu formaţia din Liga 2, CSA Steaua.

Steaua a încheiat la egalitate cu Rapid, scor 0-0, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

”Militarii” au avut prima ocazie pe Ghencea, în minutul 22, la şutul lui Sierra. În minutul 48, tot gazdele au trecut pe lângă gol, prin Chipirliu. 

Rapid nu a avut ocazii clare până la şutul lui Borja Valle, din minutul 90, iar ritmul partidei nu a fost unul deosebit, astfel că meciul s-a încheiat fără vreun gol marcat.

Ovidiu Herea: "Au avut un singur şut"

"Nu mă aşteptam, vorbeam înainte că ar fi un derby pentru Rapid, cupa este un obiectiv pentru ce au declarat cei de acolo.

Dar, în seara asta la felul în care s-au prezentat, cred că rezultatul este echitabil, au avut un singur şut.

Nici Steaua nu a avut ocazii clare, a fost un meci fără nerv, un meci amical în care nici una nici alta nu a arătat nimic." a declarat Ovidiu Herea la emisiunea Sport Report.

Basarab Panduru a evidenţiat o atitudine superficială a Rapidului în legătură cu meciul din grupele Cupei României, cu CSA Steaua.

"La Steaua nu te aşteptai să arate mare lucru pentru că te gândeai că este inferioară Rapidului dar nu a fost aşa, au avut şi ei şansele lor.

Nu mi s-a părut că cei care au intrat la Rapid din primul minut au fost net superiori. 

Într-un fel nu mă aşteptam, eu cam ştiu ce se întamplă, pentru că atâta timp cât nu joci şi sunt foarte mulţi jucători care nu au jucat în ultimul timp sau unii care au jucat mai puţin, nu ai cum să faci treabă. 

Lucururile s-au schimbat pe final când au intrat toţi.  

N-am prea înţeles ce a vrut Rapidul de la meciul ăsta, dacă voiai să câştigi îi băgăi pe toţi în repriza a doua la început şi câştigai meciul. 

Este adevărat că duminică joci cu FCSB totuşi meciul ăsta este miecuri, ai noroc să joci duminică puteai să te duci poate cu echipa bună aici, câştigai aici, faci şase puncte.

Îţi asiguri locul, nu ştii ce urmează în ultimul meci, joci cu CFR acasă, poate joci joi, poate joci duminică meciul, următorul, de campionat.

Lucurile se complică, ţi-ai complicat singur viitorul pentru că la un moment dat părea că vrei să câştigi, dacă mai erau vreo 20 de minute poate Rapidul marca.

Se cam ducea în direcţia asta, s-au făcut schimbările cu Ioniţă, cu Funsho, cu Borja Valle, cu Oaidă, cu toată lumea acolo, au intrat în teren.

Faci 0-0, ce siguranţă ai că duminică baţi dacă ai făcut echipa asta acum. Bergodi a crezut că pe oricine bagă îi bate pe Steaua." a declarat Basarab Panduru la emisiunea Sport Report.

 

Afla mai multe despre: rapidcsa steauacupa romanieibasarab panduruovidiu herea 

viewscnt
Articole similare