Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă pot gândi cum o să fie fără Petrila şi Rrahmani". Resimte Cristiano Bergodi loviturile încasate de Rapid? "Nu vorbesc în faţa presei despre jucători"

"Nu mă pot gândi cum o să fie fără Petrila şi Rrahmani". Resimte Cristiano Bergodi loviturile încasate de Rapid? "Nu vorbesc în faţa presei despre jucători"

Steaua

Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, crede că trebuie să analizeze foarte bine meciul încheiat la egalitate miercuri, cu Steaua, scor 0-0, în perspectiva partidelor viitoare. Bergodi afirmă că Rapid trebuia să câştige meciul din Ghencea.

Cristiano Bergodi: "Orice rezultat va fi cu FCSB, nu e decisiv pentru campionat"

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua Bucureşti, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

De altfel, italianul se gândeşte de la FCSB - Rapid, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

„Nu am făcut un meci foarte reuşit astăzi. Ar fi trebuit să câştigăm. Eu nu vorbesc în faţa presei despre jucători. Am un lot bun, consider, dar azi nu am făcut un meci bun. Nu a fost totuşi nici un meci prost. Trebuie să jucăm mai bine. 

Vom vedea care au fost cauzele acestei evoluţii. Nu mă pot gândi cum o să fie fără Petrila şi Rrahmani, eu trebuie să găsesc soluţii. Vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, nu ne prezentăm acolo ca victime. Orice rezultat va fi cu FCSB, nu e decisiv pentru campionat”, a declarat Cristiano Bergodi, la Prima Sport, după Steaua - Rapid.

Cum a arătat Rapid cu Steaua, în Cupa României, fără titularii accidentaţi, Rrahmani şi Petrila. 

  • Rapid: Drăghia - Onea, I. Cristea, D. Grigore, Borza - Kait, Al. Albu - Papeau, Cîrjan, Pănoiu - Al. Stan 
  • Rezerve: H. Moldovan - C. Săpunaru, P. Iacob, El Sawy, Oaidă, Braun, B. Valle, Al. Ioniţă II, Funsho 

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodisteaua rapidrezultate cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare