Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb dur de replici între Rednic şi Mateiu: ”Craiova adevărată e a lui Mititelu” / ”I-am arătat de ce e în stare Craioviţa”

Schimb dur de replici între Rednic şi Mateiu: ”Craiova adevărată e a lui Mititelu” / ”I-am arătat de ce e în stare Craioviţa”

Cupa României

Comentarii

Meciul din Cupa României dintre Universitatea Craiova şi UTA Arad a adus în prim plan o nouă sămânţă de scandal, iar de această dată actorii principali sunt Mircea Rednic (61 de ani) şi Alex Mateiu (33 de ani).

Universitatea Craiova a învins, în deplasare, pe UTA Arad, scor 1-0, într-un meci din cadrul grupei a 4-a din Cupa României.

Prima repriză a fost una ternă, fără ocazii de gol. În partea secundă, craiovenii au trimis în bară, în minutul 54, iar în minutul 71 portarul gazdelor, Kucher, a intervenit la şutul lui Andrei Ivan. 

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 80, de Mateiu, oaspeţii impunându-se astfel la Arad.

Universitatea Craiova a ajuns la patru puncte în două meciuri şi este pe locul secund în grupa a 4-a a Cupei României, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, actualul lider. UTA Arad are 3 puncte şi e pe poziţia a treia.

Mateiu: ”Craioviţa, cum a spus domnul Rednic, i-a demonstrat de ce e în stare cu UTA”

La capătul meciului de la Arad, Alex Mateiu a dat o replică dură lui Mircea Rednic, tehnicianul arădenilor afirmând că echipa lui Adrian Mititelu este ”adevărata Univeristatea Craiova”, iar pe cea a lui Mihai Rotaru a numit-o simplu: ”Craioviţa”.

”Ei au avut un singur corner şi o singură ocazie. 80 de minute nici nu au contat, au avut o posesie ca la antrenament. Craioviţa, cum a spus domnul Rednic, o echipă mică a cartierului din Craiova, i-a demonstrat că n-are ce să facă cu UTA.

E o jignire, i-am arătat de ce e în stare Craioviţa, echipa dânsului nu a avut nicio şansă”, a declarat Alex Mateiu, conform Prima Sport.

Răspunsul lui Mircea Rednic nu a întârziat să apară.

”Mi-a dedicat? Mi-e drag. N-are nicio treabă. Craiova adevărată e a lui Mititelu, ei s-au înfiinţat acum câţiva ani. Au un om care susţine financiar echipa, dar n-au nicio legătură”, a precizat Rednic.

Antrenorul arădenilor a vorbit şi despre evoluţia echipei sale din partida cu formţia craioveană.

”O înfrângere... Un gol din corner, iar din fază fixă, vorbim, discutăm, decidem cine trebuie să marcheze şi cine să acopere zona şi tot suntem surprinşi.

A fost o oportunitate pentru unii jucători să demonstreze că merită să fie în lotul acestei echipe. Unii au făcut-o, unii, nu. Le-am dat posibilitatea să ne domine, să aibă ocazii.

Noi nu am contat. În prima repriză, chiar nu am contat. A doua repriză a fost mai bună”, a concluzionat Rednic, portivit sursei citate.

Afla mai multe despre: mircea rednicalex mateiuuta aradcraiova 

viewscnt
Articole similare