Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a spus care este ”adevărata Craiova” din Superligă. ”Cealaltă e Craioviţa”

Mircea Rednic a spus care este ”adevărata Craiova” din Superligă. ”Cealaltă e Craioviţa”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a făcut show la conferinţa de presă de la finalul meciului FCU Craiova 1948 2-3 UTA.

Craiova lui Mititelu, ”adevărata” în viziunea lui Rednic

”Normal că mai e mult de muncă, meciurile care urmează sunt grele. Iar avem meci de cupă. Am fost ca Cireşarii, am plecat de la Arad, Timişoara, Bucureşti, Constanţa… am venit cu autocarul la Craiova. Mergem iar la Arad. Marţi la Oradea, avem meci de Cupă, după care meciul cu Dinamo. Ar fi păcat ca după victoria de azi să nu mai înlănţuim o victorie.

Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!”, a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă de după meciul cu UTA. 

Palmaresul a fost atribuit ”Craiovei lui Rotaru”

În luna iulie a acestui an, Curtea de Apel Timişoara a dat un verdict şi a atribuit palmaresul echipei istorice a Craiovei, până la privatizarea din 1991, clubului deţinut de Mihai Rotaru, Universitatea Craiova.”Solutia pe scurt: Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient accesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA S.A. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinţei civile nr. 149/23.05.2017 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**.

Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia, precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se arată în decizia instanţei.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948utamircea rednic 

viewscnt
Articole similare