Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT din lotul Petrolului! Dawa ”l-a rupt” pe Hanca. Cât va absenta jucătorul ”lupilor”

OUT din lotul Petrolului! Dawa ”l-a rupt” pe Hanca. Cât va absenta jucătorul ”lupilor”

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca a părăsit accidentat terenul în minutul 30 al partidei cu FCSB din etapa a 14-a a Superligii, ca urmare a unui fault dur comis de Joyskim Dawa.

Sergiu Hanca, OUT pentru o lună şi jumătate. Claudiu Tudor a răbufnit. ”Nu se poate aşa ceva”

Într-un interviu acordat pentru Prosport, Claudiu Tudor, preşedintele ”lupilor galbeni”, a dezvăluit că Hanca are o entorsă de gradul trei, astfel că va lipsi aproximativ o lună şi jumătate de pe gazon.  Mai mult decât atât, oficialul Petrolului s-a arătat iritat de faptul că Valentin Ţicu a primit o suspendare record de 16 etape după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu, iar Joyskim Dawa a primit doar un cartonaş galben.

”L-am nenorocit pe Ţicu, i-am dat 16 etape de suspendare, iar la Dawa nu se dă roşu la o asemenea intrare. Aşa ceva nu se poate! Nu este normal! Este strigător la cer! Hanca stă o lună şi jumătate. Are până la urmă entorsă de gradul 3″, a spus Claudiu Tudor, pentru ProSport.

Sergiu Hanca a venit în cârje la interviu, după intrarea lui Dawa: "N-am simţit în viaţa mea asemenea durere"

"Nu mă simt bine, mă simt rău, sper să nu fie ceva grav, am dureri prea mari ca să ştiu ce am. Sincer, nu sunt specialist, dar nu cred că ar trebui să ne rupem picioarele ca să dăm cartonaş roşu. Eu n-am simţit asemenea dureri în viaţa mea.

Dacă l-au schimbat după 5 minute (n.r. despre Dawa), cred că era de cartonaş roşu. Mă doare prea tare, nu mă simt bine, sper să fie ok, voi face un RMN. Am început să plâng când m-am accidentat, pentru că simţeam că putem să câştigăm acest meci.

Am simţit în teren că nu putem pierde această partidă" , a declarat Sergiu Hanca, după meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: petrolulsergiu hancafcsbdawa 

viewscnt
Articole similare