Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad chiar revine în poarta FCSB! MM Stoica a anunţat rocada pentru partida următoare: "Cu Rapid vom vedea" | EXCLUSIV

Andrei Vlad chiar revine în poarta FCSB! MM Stoica a anunţat rocada pentru partida următoare: "Cu Rapid vom vedea" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat revenirea în poartă a lui Andrei Vlad (24 de ani). Momentan, doar pentru meciul cu Oţelul Galaţi din Cupa României, iar în club se fac calcule pentru următoarea etapă din Superligă, cu Rapid.

MM a anunţat că Andrei Vlad va fi titular la FCSB în meciul următor

FCSB s-a încurcat în deplasare cu Petrolul, deşi a condus cu 2-0. "Lupii galbeni" au sunat revenirea din lovitura liberă executată de Jair, iar faza i-a fost reproşată lui Ştefan Târnovanu, titularul indiscutabil până la meciul de la Ploieşti, de către Gigi Becali. 

Finanţatorul susţine că Ştefan Târnovanu ar fi putut para şi l-a adus în discuţie pe Andrei Vlad, care n-a mai apărat în Superliga din decembrie 2022, în victoria FCSB-ului cu FC Botoşani, 1-0, atunci titularul porţii a fost accidentat. 

Pentru început, marţi, în Oţelul - FCSB, din Cupa României, Andrei Vlad va fi titular, întrucât pe el se bazează clubul în această competiţie. 

Apoi, duminică, pe 5 noiembrie, în FCSB - Rapid, din Superliga, titularul va fi ales dintrei cei doi portari. 

MM Stoica, despre golul încasat de Ştefan Târnovanu din lovitură liberă cu Petrolul

"Nu pot să acuz pe nimeni. Sunt greşeli ale tuturor, pentru că lovitura liberă nu a venit din senin. Nu am spus că îi văd o parte de vină (n.r. - lui Târnovanu). Deci, te rog frumos, că nu am acuzat niciodată jucătorii noştri. Nu am făcut asta niciodată.

Oricum Vlad apără la Galaţi, pentru că el apără în Cupa României. După trebuie discutat cu Marius Popa, antrenorul de portari. Marţi va apăra Vlad, Iar cu Rapid vom vedea", a declarat conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Cu Oţelul Galaţi, pentru Andrei Vlad va fi abia al doilea meci al sezonului, după ce a apărat şi 90 de minute tot în Cupa României, cu Bihor, scor 2-0, pe 27 septembrie. 

Andrei Vlad i-a cerut lui Gigi Becali să plece de la FCSB, însă finanţatorul FCSB a refuzat categoric. Afaceristul chiar s-a arătat amuzat de cererea portarului, iar ironic i-a transmis că o echipă oricum nu are nevoie şi de un al doilea portar pe care să se poată baza. 

Afla mai multe despre: andrei vlad fcsbandrei vlad portar fcsbotelul fcsb cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare