Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic răsuflă uşurat după victoria UTA-ei cu FCU Craiova. ”Ne va da încredere”. Ce a spus ”Puriul” despre meciul cu Dinamo

Mircea Rednic răsuflă uşurat după victoria UTA-ei cu FCU Craiova. ”Ne va da încredere”. Ce a spus ”Puriul” despre meciul cu Dinamo

Superliga

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de UTA Arad, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Oltenii au condus cu 1-0.

”Bătrâna Doamnă” a obţinut prima victorie în Superligă după două luni de secetă. Până la meciul de astăzi, arădenii nu mai bifaseră un succes în Liga 1 din 28 august, atunci când au învins-o pe teren propriu pe FCSB cu 2-1.

UTA câştigă, dar Rednic nu este pe deplin mulţumit.”Echipa a fost de nota 7, nu de 10”

”Mă doare capul, sper să nu mi se facă rău. Glumesc. A fost o victorie aşteptată de staff, de jucători. Au început să se integreze. Nu stăm rău. Avem ocazii. Le-am spus că e importantă echipa în momentul de faţă. 

Sunt exigent pentru că am păţit-o în ultimele meciuri. Am pierdut puncte. Victoria asta sigur o să ne dea încredere. Încep meciurile de Cupă acum. Ne interesează. Echipa a fost de nota 7 azi, nu de 10. 

Ne-am precipitat. Au mai făcut un dribilng. Au fost şi egoişti pentru că au avut ocazii clare. Luckassen a avut două ocazii şi putea să dea pase. Noi am pierdut puncte pe mâna noastră. 

(n.r. despre meciul cu Dinamo). Toate meciurile sunt speciale. Ne luptăm pentru un loc mai bun în clasament. Sunt exerciţii care se fac la antrenamente. Ei încep să se înţeleagă. Mai am mult de muncă. Nu am de ce să mă plâng. Lotul e bun, am concurenţă.

E greu pentru că jucăm din trei în trei zile. Cei care au rămas acasă trebuie să fie pregătiţi în Cupă”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu FCU Craiova 1948.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948uta aradsuperligă 

viewscnt
Articole similare