Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC după ruşinea cu Rapid. Rotaru s-a răzgândit şi a adus un nou antrenor la U Craiova. Va debuta chiar în meciul de miercuri

ŞOC după ruşinea cu Rapid. Rotaru s-a răzgândit şi a adus un nou antrenor la U Craiova. Va debuta chiar în meciul de miercuri

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a luat o decizie radicală după rezultatele slabe înregistrate de echipa sa în ultima perioadă. Oltenii vor avea pe bancă un tehnician străin, după ce în ultimii doi ani patronul alb-albaştrilor a mers doar pe mâna tehnicienilor români.

Ivaylo Petev este noul antrenor al Universităţii Craiova

Deşi a luat decizia, săptămâna trecută, de a merge în continuare pe mâna lui Papură, Mihai Rotaru s-a răzgândit acum. Din informaţiile GSP, Ivaylo Petev, care a pregătit-o pe Ludogorets Razgrad până în urmă cu cinci zile, este antrenorul ales de Mihai Rotaru pentru banca tehnică a echipei sale. Bulgarul le-a mai antrenat pe Levski, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagiellonia, dar a fost şi selecţionerul Bosniei şi al naţionalei Bulgariei.

Astfel, Petev va fi primul străin care va conduce gruparea din Bănie, după Marinos Ouzounidis, care a părăsit-o pe Universitatea în vara anului 2021. 

Ca jucător, Petev şi-a petrecut aproape toată cariera la echipe din campionatul Bulgariei, cea mai importantă dintre acestea fiind Litex Lovech. Acesta a fost demis de Ludogorets după egalul cu Arda din deplasare.

Petev va debuta pe banca formaţiei patronate de Mihai Rotaru, miercuri, în deplasare, la UTA, în grupele Cupei României. 

Afla mai multe despre: superligăuniversitatea craiovaivaylo petev 

viewscnt
Articole similare