Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Văd că sunteţi miraţi încontinuu". MM a recunoscut ce schimbare a făcut Gigi Becali în Petrolul - FCSB: "Ce e aşa mare..." | VIDEO

"Văd că sunteţi miraţi încontinuu". MM a recunoscut ce schimbare a făcut Gigi Becali în Petrolul - FCSB: "Ce e aşa mare..." | VIDEO

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat remiza cu Petrolul, scor 2-2, şi a recunoscut că finanţatorul Gigi Becali a fost cel care a dat semnalul schimbării lui Joyskim Dawa, în prima repriză.

De acasă, Gigi Becali a comandat o schimbare în Petrolul - FCSB: "Văd că sunteţi miraţi în continuu"

Arbitrul central Radu Petrescu l-a avertizat cu galben pe Dawa pentru faultul asupra lui Sergiu Hanca, cel care s-a accidentat, în Petrolul - FCSB, 2-2, în Superliga. Întrucât era vulnerabil în centrul apărării, Dawa a fost schimbat în minutul 34 şi a fost nervos din această cauză

Întrebat direct dacă schimbarea lui Dawa a fost o decizie a lui Gigi Becali, MM Stoica a tranşat subiectul rapid şi nu a lăsat loc de interpretări în privinţa implicării finanţatorului în activitatea clubului. 

"Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali. Văd că sunteţi miraţi încontinuu. Iese omul şi spune <<Da, domnule, am făcut asta, asta şi asta>>. Ce e aşa mare... 

Nu vreau să discut subiectul ăsta. Nu vă pot spune chestii intime, că sunt chestii care se discută. Dacă spun că a fost schimbarea mea, o să mă creadă cineva? Nu discutăm chestiile astea. Nu-mi place să vorbesc ce vorbim noi între noi", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Apoi, s-a adus în discuţie de către moderatorul Silviu Tudor Samuilă că inclusiv un antrenor ar fi putut lua decizia de a-l schimba pe Dawa, iar MM Stoica a intervenit: "A luat-o Klopp când l-a scos pe Konate când era aproape să fie eliminat"

Cât despre nemulţumirea lui Dawa, care a plecat imediat în vestiar, oficialul a făcut un comentariu scurt: "Este logic să fii nemulţumit. Este fault fără discuţii şi galben", a recunoscut MM Stoica. 

MM Stoica, despre Petrolul - FCSB 2-2 în Superliga

"Mai bine de o oră am jucat excelent. Până la primul gol al Petrolului am avut nişte combinaţii excelente. Chiar nu se prevedea că nu vom câştiga. M-am bucurat pentru Djokovic. Se pare că am dezvoltat o vulnerabilitate pe care nu ştiam că o avem. Chiar să te dea înapoi un adversar, împotriva căruia aveai 2-0 şi care nu şi-a creat ocazii?!

Nu culpabilizez arbitrajul sub nicio formă. Este penalty şi cu asta basta. Noi ne-am bucurat o sutime de secundă, pentru că am crezut că va apăra Târnovanu. Mi-a explicat Bogdan Stelea, acolo este o zonă în care portarul este expus", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mm stoicadawapetrolul fcsbschimbare dawa petrolul fcsbgigi becali fcsbgigi becali decizii fcsb 

viewscnt
Articole similare