Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Piţurcă a venit la Rapid - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru s-a dus în vestiar înaintea meciului

FOTO | Piţurcă a venit la Rapid - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru s-a dus în vestiar înaintea meciului

Rapid

Comentarii

Rapid şi Universitatea Craiova n-au câştigat în ultima etapă, iar acum, în runda 14 a Superligii, vor victoria în Giuleşti. La meciul programat în Bucureşti vor asista atât patronul Mihai Rotaru, cât şi fostul antrenor al oltenilor, Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă, plecat în 2020 din Bănie, a ajuns în Giuleşti să o vadă pe Universitatea Craiova cu Rapid

Rapid şi Universitatea Craiova joacă duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în etapa 14 din Superliga. 

La meciul din Giuleşti, echipa din Bergodi porneşte de pe locul al treilea, cu 23 de puncte, în timp ce cea din Oltenia se clasează pe locul al patrulea, cu 22 de puncte, iar o victorie le-ar permite să se apropie de CFR Cluj, ocupanta locului secund, care are 27 de puncte.

În preajma momentului instalării noului antrenor al Universităţii Craiova, un bulgar trecut inclusiv pe la naţionala ţării natale şi pe banca Bosniei, la meciul din Giuleşti şi-a făcut apariţia şi Victor Piţurcă. 

Fostul selecţioner al României a fost surprins pe arena Rapidului, unde îşi va vedea la treabă fosta echipă, de care s-a despărţit dezamăgit în 2020, după doar cinci luni, din cauza rezultatelor. 

Mihai Rotaru şi-a făcut şi el apariţia pentru meciul Rapid - Universitatea Craiova, din Giuleşti, iar înainte de fluierul de start a intrat în vestiarul alb-albastru, probabil pentru a-şi monta echipa, care ar putea obţine o victorie importantă în deplasare. 

Afla mai multe despre: victor piturcamihai rotarurapid universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare