Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă vor o mână forte, să-l aducă pe Dorinel”. Antrenorul-revelaţie, îndrumat spre o mare provocare. ”O echipă de jucători răsfăţaţi, ţinuţi în braţe” | EXCLUSIV

”Dacă vor o mână forte, să-l aducă pe Dorinel”. Antrenorul-revelaţie, îndrumat spre o mare provocare. ”O echipă de jucători răsfăţaţi, ţinuţi în braţe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani) este antrenorul care a impresionat cel mai mult în acest sezon din Superliga României şi mulţi granzi au pus ochii pe el. Iar o sugestie a venit de la fostul său coleg de la naţionala României, Basarab Panduru.

Repartizată în grupa A a Cupei României, Sepsi a început cu o remiză la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-1, apoi a urmat eşecul cu Corvinul Hunedoara, luni, scor 1-0, care a anulat şansele de calificare. 

Finanţatorul echipei, Laszlo Dioszegi, a avut un discurs tranşant după ce covăsnenii au ieşit prematur din competiţia unde Sepsi voia din nou să se lupte pentru trofeu

Antrenorul-revelaţie din Superligă, îndrumat spre o nouă provocare, una cu mari probleme interne

Ca urmare, au început să iasă la iveală tot mai multe probleme din interiorul echipei, de la conflicte între jucători şi Liviu Ciobotariu sau chiar anumite doleanţe ale fotbaliştilor covăsneni.

Basarab Panduru a anticipat de mai mult timp că sunt probleme la clubul din Sfântu Gheorghe şi consideră că principalul responsabil de această situaţie este nimeni altul decât antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu.

Totodată, fostul mare internaţional a indicat că Dorinel Munteanu ar putea fi o variantă pentru postul de antrenor principal la covăsneni.

”Dacă vor o mână forte să-l aducă pe Dorinel. Eu am vorbit de două ori de Sepsi. Prima dată, cu vreo 3-4 luni înainte să plece Bergodi. Îl văd, nu-mi place faţa lui, sunt probleme, au avut probleme.

Şi acum câteva săptămâni, la Matei, că nu fuge, e o problemă. Dacă erau atenţi atunci şi rezolvau atunci, nu mai erau problemele astea de acum.

Mi se pare că Ciobotariu cam e problema. Şi dacă nu iei ceva în aceste două meciuri... La conflictul dintre Matei şi Ciobotariu, îl dai afară pe antrenor dacă nu ia patru puncte şi după vine alt antrenor. Şi ce faci, schimbi antrenorul, dar jucătorii rămân aceiaşi”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Iar Ovidiu Herea a avut un discurs critic la adresa jucătorilor de la Sepsi.

”Şi el ar fi putut să intervină (n.r. Attila Hadnagy). Vine şi el din iarbă. Mi se pare o echipă de răsfăţaţi. O echipă care vrea să stea la 5, nu la 4 stele, acum vor o mână forte.

Cred că Ciobotariu a procedat corect cu Matei la acea schimbare, după ce a făcut. Cred că e un nucleu de jucători care sunt ţinuţi în braţe, nu ai voie să faci astfel de gesturi în timpul unui meci. În momentul ăsta, antrenorul a pierdut vestiarul”, a concluzionat şi fostul atacant.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare