Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui MM Stoica despre Steaua - Rapid! A "atins" şi arbitrajul: "Atât avem la Tribuna 2"

Ironia lui MM Stoica despre Steaua - Rapid! A "atins" şi arbitrajul: "Atât avem la Tribuna 2"

Rapid

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat pe scurt atmosfera de la Steaua - Rapid, din Cupa României.

Cum a rezumat MM Stoica meciul Steaua - Rapid: "Atât avem la Tribuna 2"

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua Bucureşti, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

În clasament urmează, cu câte trei puncte, CFR şi Universitatea Cluj, în timp ce CSA Steaua ocupă poziţia a patra, cu un punct.

Echipa finanţată de Gigi Becali a jucat în Ghencea, deja, cu CFR Cluj, Nordsjaelland şi Universitatea Craiova, iar asistenţa a fost cu mult mai mare. MM Stoica a aflat câţi spectatori au fost la Steaua - Rapid, din a doua etapă a grupelor Cupei României şi a reacţionat după atmosfera de pe Stadionul Steaua

13.678 de spectatori au fost pe Stadionul Steaua, la meciul cu Rapid, iar oficialul FCSB a strecurat o ironie, înainte de FCSB - Rapid, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate şi penalty-urile refuzate", a scris MM Stoica, pe Facebook.

 

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb stadionul steauafcsb ghenceasteaua rapid 

viewscnt
Articole similare