Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB trebuie retrogradată în Liga 5”. Talpan, iureş după Steaua - Rapid 0-0. I-a dezvăluit cu zâmbetul pe buze salariul lui Opriţa: ”Mult mai mare decât în Liga 1”

”FCSB trebuie retrogradată în Liga 5”. Talpan, iureş după Steaua - Rapid 0-0. I-a dezvăluit cu zâmbetul pe buze salariul lui Opriţa: ”Mult mai mare decât în Liga 1”

Steaua

Comentarii

Florin Talpan a făcut iureş după remiza fără goluri dintre Steaua şi Rapid, în Cupa României. La ieşirea din stadionul Ghencea, juristul ”militarilor” a avut un discurs triumfător la adresa rivalului Gigi Becali şi a dezvăluit, printre altele, ce salariu are antrenorul echipei, Daniel Opriţa.

Steaua a încheiat la egalitate cu Rapid, scor 0-0, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

”Militarii” au avut prima ocazie pe Ghencea, în minutul 22, la şutul lui Sierra. În minutul 48, tot gazdele au trecut pe lângă gol, prin Chipirliu. 

Rapid nu a avut ocazii clare până la şutul lui Borja Valle, din minutul 90, iar ritmul partidei nu a fost unul deosebit, astfel că meciul s-a încheiat fără vreun gol marcat.

Talpan: ”Eu fac lucruri de excepţie. Opriţa e plătit foarte bine”

La acest derby a asistat şi Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a făcut o serie de dezvăluiri.

Pe lângă faptul că a subliniat o dată în plus decizia  instanţei în procesul pentru palmares cu FCSB, acesta a mărturisit şi salariul pe care îl primeşte antrenorul Daniel Opriţa, dar şi faptul că echipa lui Gigi Becali trebuie retrogradată în Liga 5.

”Noi trebuia să fim acum în Liga 1. o să încerc să mă implic mai mult. Am unele supărări pe care le-am spus. Sper ca şi cei de la Minister să vadă.

Azi a fost un dosar cu cei de la FCSB că vor să ne distrugă. Dar voi câştiga şi acest proces. Această echipă este rodul muncii mele, ca să avem din nou echipă şi stadion şi tot ce trebuie. Munca noastră continuă.

Cred că merit acel spor de 50% care mi-a fost tăiat din cauza premierului Ciolacu. Nu e normal. Eu fac lucruri de excepţie. Eu trebuie să merg mereu la victorie, nu pot să greşesc. 

Suporterii m-au lăsat puţin şi asta m-a deranjat. Ei trebuie să înţeleagă că tot ce fac, fac pentru ei. Eu fac lucruri supraomeneşti.

Această echipă, FC FCSB SA, trebuie retrogradată în Liga 5. Am trimis solicitare către domnul Burleanu.

Domnul Opriţa e plătit foarte bine, cu mii de euro, mult mai bine decât un antrenor din Liga 1. El are datoria de a face strategia, de a promova jucători de la academia lui Ogăraru, că am auzit că sunt talente multe acolo. 

E plătit mult, 7-8.000 de euro, poate mai mult, haideţi să nu zicem suma exactă, dar e plătit foarte bine. Deci, adu jucători şi fă-ţi treaba. Jocul de azi trebuia câştigat. Rapid nu a avut multe vedete. 

Trebuia să aducă jucători. Locul 11 e foarte slab, nu e de Steaua, la condiţiile pe care le are. El şi secunzii săi să nu credeţi că sunt plătiţi aşa cu câteva sute de euro. Noi chiar merităm să ajungem acolo unde ne este locul.

Gigi Becali şi-a retras această plângere. Nu a avut de ce. S-a făcut de râs. Voi câştiga. Îi voi lua totul. Să recunoască. M-a bătut Talpan. Steaua e a Armatei. Şi azi a spus că Steaua nu e Steaua. Cum să zici aşa ceva”, a declarat Talpan, la ieşirea din stadionul Ghencea.

Steaua ocupă poziţia a patra, cu un punct, în grupa a 2-a a Cupei României.

Afla mai multe despre: steaualiga 2florin talpan 

viewscnt
Articole similare