Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan anunţă triumfător! "Un nou dosar câştigat de mine împotriva FCSB". Apoi a vorbit din nou despre bani

Florin Talpan anunţă triumfător! "Un nou dosar câştigat de mine împotriva FCSB". Apoi a vorbit din nou despre bani

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a scris un nou mesaj, după decizia dată de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), în disputa cu FCSB.

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a proclamat o nouă victorie în faţa FCSB

Florin Talpan a confirmat anunţul AS47, prin care cererea de înregistrare a mărcii verbale depusă de FCSB la EUIPO a fost respinsă. Intenţia reprezentanţilor vicecampioanei României era de a înregistra marca verbală "FCSB Steaua" pentru a putea folosi denumirea de Steaua în vederea propriilor interese.

Mai exact, dorinţa celor de la FCSB era aceea de a le fi recunoscută şi legitimată denumirea "FCSB Steaua", însă Florin Talpan a anunţat victoria în faţa rivalilor. 

De asemenea, încă o dată juristul CSA Steaua a vorbit despre banii pe care consideră că-i merită, pentru dosarele pe care le-a câştigat. 

"Victorie!!!!!!!

Un nou dosar câştigat de mine la Înalta Curte de  Casaţie si Justiţie împotriva FCSB!

Muncă, dăruire şi pasiune pentru STEAUA Bucureşti!

Pentru că mulţi dintre dumneavoastră m-aţi întrebat, vă raspund că încă nu mi s-au restituit banii personali pe care i-am avansat pentru club, pentru dosarul cu EUIPO!

Nu mi-am primit sporul de 50% pentru lucrări de excepţie deşi am rezultate remarcabile!

Solicit să imi fie acordat sporul de 50% pentru lucrări de excepţie care mi -a fost luat abuziv în urma controlului dispus de către primul ministru, pe motiv că nu aş fi lăsat FCSB-ul să joace cu Dinamo în Ghencea, (care şi acum ne fură identitatea) şi mai solicit restituirea sumei de 15.780 lei, bani personali achitaţi pentru înaintarea dovezilor la EUIPO !

Acest spor de lucrări de excepţie de 50%, il au şi alte persoane din club care nu au realizările şi performanţele mele !

Sper că nu va iesi cu un nou comunicat prin care să se laude cu munca mea, Comandantul  clubului, în condiţiile în care nu m-a ajutat cu nimic,nici in acest dosar.

Dar traim in România şi totul este posibil!

Aştept ca  in cel mai scurt timp sa primesc sporul de 50% pentru lucrări de excepţie precum şi banii opriţi abuziv ca urmare a controlului  dispus de primul ministru şi banii avansaţi pentru apărarea intereselor clubului la EUIPO", a anunţat Florin Talpan, pe pagina personală de Facebook. 

Afla mai multe despre: florin talpansteaua fcsbcsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare