Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan îl stârneşte pe Daniel Opriţa, supărat oricum că nu poate promova! "Dacă vrea să plece, să plece, oricum nu are rezultate"

Florin Talpan îl stârneşte pe Daniel Opriţa, supărat oricum că nu poate promova! "Dacă vrea să plece, să plece, oricum nu are rezultate"

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost tranşant în privinţa postului ocupat de antrenorul Daniel Opriţa, în clubul "militar".

Fără milă! Florin Talpan nu s-ar împotrivi plecării lui Daniel Opriţa de la CSA Steaua: "Oricum nu are rezultate"

CSA Steaua Bucureşti nu se poate afilia la LPF şi astfel să promoveze în Superliga, iar acum are şi cel mai slab sezon de când este în Liga 2. Parcursul de la startul stagiunii a fost taxat de Florin Talpan, care nu a mai ţinut cont de lotul schimbat de Steaua, în vară, şi a făcut o remarcă despre antrenorul Daniel Opriţa. 

”De ce să mai stea până în vară? De ce să nu fie adus un antrenor acum? Dacă vrea să plece, să plece, oricum nu are rezultate. E pe locul 10-11. Mâine vine meciul cu Rapid, dacă tot e aşa de bun, să câştige meciul cu Rapid”, a spus Talpan, pentru Fanatik

Într-o declaraţie precedentă, Florin Talpan susţinea că performanţă la Steaua înseamnă doar primul loc în clasament. 

Indignat de ce aude, Vivi Răchită i-a adus aminte că antrenorul totuşi a dus echipa sus în clasamentul Ligii 2, în ultimele sezoane: ”Doi ani la rând a terminat pe loc de promovare, cum să fie rezultatele slabe? Anul acesta e normal, nici jucătorii nu mai vin. Joacă doar meciuri amicale”.

Juristul CSA Steaua a continuat: ”Eu n-am fost comandantul clubului. Dacă eram, mă luptam ca echipa să aibă drept de promovare încă din primul an. Problema e că eu duc o luptă ieşită din comun şi cu cei din club. Nu vedeţi ce şicane îmi fac?”, a adăugat Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua Bucureşti

  • 11 e locul ocupat de Steaua Bucureşti, în Liga 2, cu 15 puncte acumulate după 11 etape. 

 

Afla mai multe despre: florin talpandaniel opritacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare