Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comandatul de la CSA Steaua a intervenit după ce a auzit acuzaţiile lui Florin Talpan: "Beneficiază de el, dar un procent mai mic"

Comandatul de la CSA Steaua a intervenit după ce a auzit acuzaţiile lui Florin Talpan: "Beneficiază de el, dar un procent mai mic"

Steaua

Comentarii

Comandantul de la CSA Steaua, Ştefan Bichir, a oferit punctul de vedere al clubului militar, după ce juristul Florin Talpan a susţinut că nu a fost recompensat pe măsura eforturilor sale, în disputa cu FCSB.

Comandantul de la CSA Steaua a dezvăluit situaţia lui Florin Talpan în cadrul clubului

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti, iar imediat după ce roş-albaştrii au ieşit pe plus, Florin Talpan a anunţat victoria, iar în aceeaşi măsură şi-a anunţat nemulţumirile. 

Florin Talpan a susţinut că sporul pentru lucrări de excepţie de 50% din salariu i-a fost tăiat şi că ar merita să fie recompensat pe măsura rezultatelor sale în cazurile câştigate contra FCSB. De asemenea, l-a acuzat pe Eduard Bachide, secretar de stat, pentru felul în care i-a gestionat situaţia

Ştefan Bichir a venit cu replica din partea CSA Steaua şi a vorbit despre remuneraţia celui care a câştigat proces după proces în faţa lui Gigi Becali. 

"Fiecare îşi spune punctul de vedere din punctul lui de vedere. E părerea dumnealui. Nu o comentez. V-am spus că şi-a primit toate drepturile salariale legale. Eu vorbesc din punct de vedere legal şi nu din punct de vedere ce crede fiecare că merită.

Toată lumea din clubul Steaua poate merita mai mult, dar noi nu putem să punem în plată decât ceea ce este legal. Sporul este aprobat de ministru în procent de până la 50%, iar domnul Talpan beneficiază de el, dar un procent mai mic. De acest spor nu beneficiază toată lumea, ci doar 5% din numărul de angajaţi raportat la ordonatorul principal de credite. Deci domnul Talpan face parte totuşi dintre cei recompensaţi. Nu ştiu exact (n.r. - suma sporului).

Nu sunt la serviciu şi aceste lucruri sunt confindenţiale. Acest procent nu se micşorează sau se măreşte, ci este acordat în funcţie de cât consideră ordonatorul principal de credite", a declarat Ştefan Bichir, pentru Fanatik

Afla mai multe despre: florin talpanstefan bichircomandant csa steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare